Skoči do osrednje vsebine

  • Od 2. novembra 2021 bo potekala nadgradnja Registra elektronske hrambe. Zaradi nadgradnje na novo različico bodo registri ponudnikov opreme in storitev, certificirane opreme in potrjenih notranjih pravil začasno nedostopni. V kolikor podatke iz registrov nujno potrebujete, se prosimo obrnite na glavno pisarno arhiva po elektronski pošti.

  • Zaradi nevarnosti širjenja bolezni covid-19 in priporočil pristojnih organov bo Arhiv Republike Slovenije vsa osnovna in dodatna strokovna usposabljanja do preklica izvajal na daljavo v obliki video seminarjev z uporabo programa Zoom. Ko bodo razmere to dopuščale, bodo usposabljanja izvedena na običajen način.

  • Informacijska rešitev Virtualna arhivska čitalnica 14. septembra 2021 prehaja v produkcijsko okolje in bo na voljo vsem uporabnikom za dostop do arhivskega gradiva.

Aktualno

Dogodki

 
Spletna aplikacija Zoom

Strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence ustvarjalcev s področja uprave - 15. in 16. 11. 2021

Arhiv 15. in 16. 11. 2021 prireja strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence najvišjih državnih organov, ministrstev, organov v sestavi ministrstev, uradov, služb, skladov, agencij Republike Slovenije. Zaradi epidemiološke slike bo usposabljanje potekalo v obliki spletnega izobraževanja z uporabo aplikacije Zoom.

 
Spletni dogodek

Rezervirajte si datum: Peta mednarodna konferenca e-ARH.si

V okviru projekta e-ARH.si bo 17. in 18. novembra 2021 potekala že peta mednarodna konferenca e-ARH.si || Fifth e-ARH.si International Conference. Konferenca, ki jo bomo tokrat pripravili v spletni obliki, bo tudi tokrat potekala pod sloganom Preteklost na dosegu klika || The past is just a click away.