Skoči do osrednje vsebine

Dogodki

Prilagodite izpis

Možnost filtriranja zapisov
Obdobje

Ministrica Fajon se bo udeležila zasedanja Sveta EU za zunanje zadeve v Bruslju

Ministrica Tanja Fajon se bo udeležila zasedanja Sveta EU za zunanje zadeve v Bruslju. V središču tokratnega zasedanja bosta ruska agresija na Ukrajino, s poudarkom na nadaljnji podpori in pomoči Ukrajini; ter razmere na Bližnjem vzhodu, vključno s situacijo v Gazi in na Zahodnem Bregu, spoštovanjem mednarodnega humanitarnega prava in človekovih pravic, ter nadaljnjim sodelovanjem s partnerji.

Kdaj
Kje Slovenska hiša, 211 Av. Jean Jaurès, Pariz, Francija

Slovenski večer v Parizu

Urad Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu vabi na Slovenski večer z ministrom za Slovence v zamejstvu in po svetu Matejem Arčonom na Olimpijskih igrah v Parizu.

Dogodek, ki bo potekal v olimpijski Slovenski hiši, bo namenjen Slovencem iz Francije in ostalim rojakom, ki se bodo ta dan mudili v francoski prestolnici.

Kdaj do
Kje Spletni dogodek v aplikaciji Zoom

Strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence uprave - november 2024

Arhiv 5. in 6. novembra 2024 prireja strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence najvišjih državnih organov, ministrstev, organov v sestavi ministrstev, uradov, služb, skladov, agencij Republike Slovenije.
Usposabljanje bo potekalo v obliki video seminarja z uporabo aplikacije Zoom.

Kdaj do
Kje Spletni dogodek v aplikaciji Zoom

Dodatno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence ustvarjalcev s področja uprave

Arhiv 6. decembra 2024 prireja dodatno strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence najvišjih državnih organov, ministrstev, organov v sestavi ministrstev, uradov, služb, skladov, agencij Republike Slovenije. Usposabljanje bo potekalo v obliki spletnega izobraževanja z uporabo aplikacije Zoom.