Skoči do osrednje vsebine

Dogodki

Prilagodite izpis

Možnost filtriranja zapisov
Obdobje
Ponastavi
  do
Protokolarno-prireditveni dvorani Sv. Frančiška Asiškega, Martinčev trg 1, Koper

Posvet o delovanju skupnih občinskih uprav

Skupne občinske uprave so ena najbolj uspešnih oblik medobčinskega sodelovanja. Ministrstvo za javno upravo, ki je pristojno za lokalno samoupravo, že vrsto let organizira strokovne posvete, kamor so povabljeni županje in župani, direktorice in direktorji občinskih uprav ter vodje skupnih občinskih uprav.

 
Velika klinična predavalnica Veterinarske fakultete, Cesta v Mestni log 47, Ljubljana

Posvet o ukrepih dezinfekcije, dezinsekcije in deratizacije ob izbruhu nevarnih bolezni živali

Veterinarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Upravo za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin (UVHVVR) in Veterinarsko fakulteto Univerze v Ljubljani organizira posvet o izvajanju ukrepov dezinfekcije, dezinsekcije in deratizacije (DDD) ob izbruhu posebno nevarnih bolezni živali, kot je afriška prašičja kuga (APK).

  do
Javni zavod Cene Štupar - CILJ, Ul. Ambrožiča Novljana 5, Ljubljana, predavalnica 5 in 6.

Srečanje deležnikov skupnosti odprtih podatkov

Dnevi odprtih podatkov so brezplačni in odprti za vse. Namenjeni so oblikovanju naše digitalne prihodnosti z odprtimi podatki, poudarili pa bodo prednosti odprtih podatkov, njihovo vizualizacijo in njihovo ponovno uporabo za javni sektor, državljane in podjetja.

  do
Klub CD (Cankarjev dom, vhod iz Erjavčeve ceste)

Ministrica Fajon na okrogli mizi "Ženske v prizadevanjih za mir in varnost na Bližnjem vzhodu"

Ministrica Tanja Fajon bo ob mednarodnem dnevu žensk z nagovorom otvorila okroglo mizo z naslovom "Ženske v prizadevanjih za mir in varnost na Bližnjem vzhodu", na kateri bodo sodelovale: članici izraelske organizacije Women Wage Peace, Manuela Rothstein in Enam Odoh, ter ustanoviteljica palestinske organizacije Women of the Sun, Reem Hajajreh, ki bodo pred tem na obisku pri ministrici Fajon.