Skoči do osrednje vsebine

Dogodki

Prilagodite izpis

Možnost filtriranja zapisov
Obdobje
Ponastavi
  do
Celje, Kranj, Trbovlje, Krško, Maribor, Murska Sobota, Novo mesto, Postojna, Slovenj Gradec, Nova Gorica, Koper in Ljubljana

Kultura za prihodnost: serija regijskih posvetov o viziji kulturne politike

Vodstvo Ministrstva za kulturo bo v naslednjem mesecu in pol obiskalo vseh 12 regij po Sloveniji. Na seriji posvetov bo prisluhnilo predlogom javnosti ter predstavilo ključne točke novih smernic kulturne politike s ciljem skupnega oblikovanja kulturnega modela prihodnosti.

 
Bruselj

Minister Šarec se bo udeležil zasedanja zunanjih in obrambnih ministrov v okviru Sveta za zunanje zadeve EU

Marjan Šarec, minister za obrambo, se bo v Bruslju udeležil skupnega zasedanja zunanjih in obrambnih ministrov v okviru Sveta za zunanje zadeve Evropske unije. Ministri bodo razpravljali o ruski vojaški agresiji v Ukrajini in podpori Ukrajini s strani držav članic EU, s poudarkom na ukrepih iz naslova Evropskega mirovnega instrumenta in vojaški misiji EUMAM Ukrajina (angleško The European Union Military Assistance Mission Ukraine - EUMAM).

  do
Žal so vsa razpoložljiva mesta že zasedena.
Zvezdarska ulica 1, Ljubljana

Tečaj branja gotice

Arhiv Republike Slovenije med 20. in 24. marcem 2023 prireja 15-urni tečaj spoznavanja in interpretacije arhivskih virov v gotici. Število mest je omejeno.

  do
Pomnik miru na Cerju

Mednarodni dan gozdov

Letošnji mednarodni dan gozdov, ki ga na pobudo Organizacije Združenih narodov za kmetijstvo in prehrano (Food and Agriculture Organization - FAO) vsako leto obeležujemo 21. marca, poteka pod sloganom Zdravi gozdovi za zdrave ljudi.