GOV.SI

Dogodki

Prilagodite izpis

Ponastavi
 • Vabilo podjetjem za sodelovanje v gospodarski delegaciji na Cipru

  Minister za zunanje zadeve RS dr. Miro Cerar se bo v času od 17.-18. oktobra 2019 mudil na uradnem obisku v Nikoziji na Cipru. Ministra bo na Ciper spremljala gospodarska delegacija. V okviru obiska bo predvidoma potekal poslovni forum in poslovna srečanja med slovenskimi in ciprskimi podjetji.

 • Vabilo podjetjem za sodelovanje v gospodarski delegaciji na Poljsko in otvoritev Konzulata RS v Katovicah

  Ministrstvo za zunanje zadeve RS in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo RS v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije ter Javno agencijo SPIRIT vabi zainteresirana slovenska podjetja k udeležbi v gospodarski delegaciji, ki bo med 15. in 17. oktobrom letos obiskala mesto Katovice na Poljskem. Delegacijo bo vodil minister za gospodarski razvoj in tehnologijo RS Zdravko Počivalšek.

 • Seja Strokovnega sveta za izobraževanje odraslih

  Vabilo na skupno 98. sejo Strokovnega sveta Republike Slovenije za izobraževanje odraslih in 25. sejo Komisije za obravnavo strateških vprašanj.

 • Dogodki ob dnevu evropskega teritorialnega sodelovanja

  V Službi Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko (SVRK) ob Dnevu evropskega teritorialnega sodelovanja 2019, ki letos poteka pod sloganom »Evropa si ti«, s programskimi partnerji čezmejnih programov sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Madžarska, Interreg V-A Slovenija-Hrvaška, Interreg V-A Slovenija-Avstrija in Interreg V-A Italija-Slovenija pripravljamo štiri dogodke. Udeleženci bodo spoznavali naravno in kulturno dediščino obmejnih območij.

 • Evropski teden mobilnosti

  Začnejo se aktivnosti policije v okviru evropskega tedna mobilnosti, ki potekajo pod okriljem Javne agencije RS za varnost prometa.

 • Napoved dogodkov MZZ od 16. do 22. septembra 2019

  V nadaljevanju vam pošiljamo napovednik dogodkov Ministrstva za zunanje zadeve med 16. in 22. septembrom 2019.

 • XI. dnevi upravnih enot

  Od 18. 9. 2019 do vključno 20. 9. 2019 bodo v prostorih Policijske akademije v Tacnu (Rocenska 56, Ljubljana) potekali XI. dnevi upravnih enot. Ob 9.uri bo načelnice in načelnike nagovoril tudi minister za javno upravo Rudi Medved.

  Ljubljana
 • Minister Pikalo v Švici o sodelovanju na področju razvoja umetne inteligence in vajeništva

  V delegaciji predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja, ki bo 18. in 19. septembra na uradnem obisku v Švici, bo tudi podpredsednik vlade in minister za izobraževanje, znanost in šport dr. Jernej Pikalo. Obisk bo priložnost za nadaljnjo krepitev političnega in gospodarskega sodelovanja med državama.

 • Tradicionalno letno srečanje Medgeneracijskega prostovoljnega društva zaposlenih in nekdanjih delavcev Ministrstva za obrambo

  Minister za obrambo Karl Erjavec bo nagovoril udeležence tradicionalnega letnega srečanja Medgeneracijskega prostovoljnega društva zaposlenih in nekdanjih delavcev Ministrstva za obrambo. Na srečanju v Izobraževalnem centru za zaščito in reševanje Ig bodo obeležili deseto obletnico delovanja medgeneracijskih skupin za kakovostno staranje na Ministrstvu za obrambo.

 • Začetek projekta Edward

  Začnejo se aktivnosti policije v okviru projekta Edward. Gre za projekt Evropske komisije in Tispol, ki predvideva, da na ta dan v cestnem prometu ne bi bilo smrtnih žrtev.

  Nosilec aktivnosti je Javna agencija RS za varnost prometa.