Skoči do osrednje vsebine

Dogodki

Prilagodite izpis

Filters.LEGEND_TITLE
Obdobje
Ponastavi
  do
Časi so v vzhodnem standardnem času (EST)
Rotunda mestne hiše
City Hall
10 E Church St.
Bethlehem, PA 18018

Odprtje razstave TMS ˝Mi in oni brez meja˝ v Betlehemu v Pensilvaniji

Generalni konzulat v Clevelandu vabi vse na odprtje razstave Tehniškega muzeja Slovenije (TMS) ˝Mi in oni brez meja˝, ki bo javnosti prikazala izredno zanimive povezave med Slovenijo in Združenimi državami Amerike, ter vsem tistim, kar je bilo razvito kot posledica deljenja znanja.

 
Luksemburg

Minister Uroš Brežan na zasedanju sveta za okolje

Minister za okolje in prostor Uroš Brežan se bo udeležil zasedanja sveta za okolje. Ministri bodo predvidoma sprejeli splošne pristope za 5 dosjejev iz zakonodajnega svežnja »Pripravljeni na 55« (angleško: Fit for 55), ki se obravnavajo v okviru sveta za okolje: sistem EU za trgovanje z emisijami toplogrednih plinov; delitev bremen; CO2 standardi za lahka vozila; raba tal, sprememba rabe tal in gozdarstvo; socialni sklad za podnebje.

  do
Madrid, Španija

Ministrica Fajon na vrhu voditeljev držav in vlad Nata

Ministrica za zunanje zadeve Tanja Fajon se bo skupaj s predsednikom vlade Robertom Golobom mudila na vrhu voditeljev držav in vlad Nata. V sredo bo sodelovala na neformalni delovni večerji, v četrtek pa na ločeni razpravi ministric za zunanje zadeve in obrambo na temo ženske, mir in varnost (WPS).

  do
Čebelarska zveza Slovenije,
Brdo pri Lukovici 8, Lukovica pri Ljubljani

Obisk Čebelarske zveze Slovenije

Ministrica Irena Šinko bo na povabilo predsednika Čebelarske zveze Slovenije (ČZS) Boštjana Noča obiskala sedež te organizacije, kjer se bo seznanila z njenim delovanjem ter Javno svetovalno službo v čebelarstvu. Ob tej priložnosti bo simbolično prejela tudi prvi med iz čebelnjaka MKGP, katerega skrbnik na lokaciji ČZS je dr. Peter Kozmus.