GOV.SI

Dogodki

Prilagodite izpis

Ponastavi
 • Mesec znanosti

  Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport že četrto jesen pripravlja niz dogodkov, povezanih s predstavitvijo, delom, uspehi in promocijo slovenske znanosti in raziskovanja pod dežnikom Mesec znanosti.

  Ljubljana, Maribor, Ženeva, Milano
 • Vabilo podjetjem in raziskovalnim inštitucijam za udeležbo v gospodarski delegaciji na Norveško

  Predstavnike slovenskih podjetij in raziskovalnih institucij vljudno vabimo na znanstveno-poslovno konferenco, ki jo v Oslu organiziramo v sodelovanju z multidisciplinarnim, raziskovalnim inštitutom SINTEF, ob priložnosti državniškega obiska predsednika Republike Slovenije, Boruta Pahorja, 6. in 7. novembra 2019, na Norveškem.

 • Posvet o Mednarodnem raziskovalnem centru za umetno inteligenco pod okriljem UNESCO (IRCAI)

  Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport v petek, 25. oktobra 2019, organizira posvet o postavitvi in vlogi Mednarodnega raziskovalnega centra za umetno inteligenco pod okriljem UNESCO (IRCAI).

 • Minister Boštjan Poklukar na delovnem srečanju v Republiki Srbiji

  21. oktober 2019
  Dvostransko srečanje ministrov za notranje zadeve Republike Slovenije in Republike Srbije Boštjana Poklukarja in Nebojše Stefanovića, ki bo potekalo v Beogradu.

  22. oktober 2019
  Ministra si bosta ogledala tudi skupne patrulje slovenskih in srbskih policistov na mejnem prehodu Preševo.

  Beograd in Preševo, Republika Srbija
 • Izbor slovenske gazele

  Predsednik Vlade Republike Slovenije Marjan Šarec bo v torek, 22. oktobra 2019, ob 18.30 v Cankarjevem domu v Ljubljani nagovoril zbrane na zaključni prireditvi letošnjega izbora najboljših hitro rastočih podjetij – slovenskih gazel.

 • Dan odprtih vrat za srednje šole, 22. 10. 2019, Ljubljana in 24. 10. 2019, Celje

  VABILO na Dan odprtih vrat za srednje šole v Ljubljani in Celju

  Ljubljana in Celje
 • Minister Erjavec na delovnem obisku na Hrvaškem

  Minister za obrambo Karl Erjavec bo na enodnevnem delovnem obisku na Hrvaškem, kjer ga bo sprejel hrvaški obrambni minister Damir Krstičević. Obisk je namenjen pregledu dosedanjega sodelovanja na obrambnem in vojaškem področju ter njegovi nadaljnji krepitvi. Ministra bosta govorila tudi o sodelovanju obeh držav v okviru Nata in EU ter multilateralnem in regionalnem sodelovanju. Izmenjala bosta tudi poglede na varnostne razmere v regiji.

 • Položitev temeljnega kamna za izgradnjo soseske Novo Brdo v Ljubljani

  Minister Simon Zajc bo nagovoril udeležence slavnostnega dogodka ob položitvi temeljnega kamna za izgradnjo soseske Novo Brdo v Ljubljani. Dogodka se bo udeležil tudi državni sekretar Aleš Prijon.


  Ploščad objekta F3, Ježkova ulica 3, Ljubljana
 • Predstavitev in razglasitev zmagovalnih rešitev Hackathon

  Ob 11. uri bo predstavitev in razglasitev zmagovalnih rešitev Hackathon, moja varnost in mobilnost.

  Policijska postaja Ljubljana Moste, Tovarniška cesta 50, Ljubljana.
 • Državna sekretarka dr. Nevenka Ribič na medijski predstavitvi zaključka projekta Vključujemo in aktiviramo!

  Medijska predstavitev zaključka uspešnega projekta »Vključujemo in aktiviramo!«, ki jo organizira Javna agencija za knjigo Republike Slovenije, bo v torek, 22. 10. 2019, ob 12. uri v Veliki sejni sobi Ministrstva za kulturo (Maistrova ulica 10, Ljubljana).