Skoči do osrednje vsebine

Dogodki

Prilagodite izpis

Možnost filtriranja zapisov
Obdobje
Ponastavi
  do
Virtualni dogodek

Izzivi Evropskega sveta za inovacije - serija informativnih dogodkov

Agencija za Evropski svet za inovacije in mala in srednje velika podjetja (angleško European Innovation Council and SMEs Executive Agency - EISMEA) najavlja serijo informativnih dogodkov vezanih na razpise, ki jih objavlja Evropski svet za inovacije (angleško European Innovation Council - EIC).

  do
Ljubljana

Dogodek Nacionalne strokovne skupine za vseživljenjsko karierno orientacijo

V Kariernem središču Ljubljana (Smoletova 12) bo potekalo brezplačno karierno informiranje in svetovanje za učence, dijake, študente, starše in odrasle, ki želijo pridobiti informacije in pomoč pri sprejemanju nadaljnjih odločitev o izobraževanju oziroma poklicni poti v času pred vpisi v nadaljnje izobraževanje.

  do
Spletni dogodek v aplikaciji Zoom

Strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence uprave

Arhiv 21. in 22. februarja 2023 prireja strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence najvišjih državnih organov, ministrstev, organov v sestavi ministrstev, uradov, služb, skladov, agencij Republike Slovenije.
Usposabljanje bo potekalo v obliki spletnega izobraževanja z uporabo aplikacije Zoom.

  do
Spletni dogodek

Strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence gospodarstva, znanosti, zdravstva, kulture, šolstva, pravosodja in društev

Arhiv od 28. do 30. marca 2023 prireja strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence ustvarjalcev arhivskega gradiva s področij gospodarstva, zdravstva, znanosti, kulture, šolstva, pravosodja in društev. Usposabljanje bo potekalo v obliki spletnega izobraževanja z uporabo aplikacije Zoom.

  do
Colorado Springs in Denver v ZDA

Gospodarska delegacija s področja vesoljske in obrambne industrije v ZDA

Predstavnike slovenskih podjetij s področja vesoljske in obrambne industrije vabimo k udeležbi v gospodarski delegaciji v Colorado Springs in Denver, ZDA. V času obiska bodo podjetja sodelovala na 38. konferenci Space Symposium ter obiskala Univerzo Colorado Boulder.