Skoči do osrednje vsebine

  • Čitalnica Arhiva Republike Slovenije na Zvezdarski ulici 1 v Ljubljani bo od 2. septembra 2024 dalje zaradi selitve arhivskega gradiva in knjižnice odprta po poletnem delovnem času, in sicer od ponedeljka do petka od 8. do 14. ure. V času selitve bodo nekateri arhivski fondi in zbirke ter knjižnično gradivo nedostopni.

  • Čitalnica Arhiva Republike Slovenije na Zvezdarski ulici 1 v Ljubljani bo od 17. junija do 30. avgusta 2024 odprta po poletnem delovnem času, in sicer od ponedeljka do petka od 8. do 14. ure.

  • Letošnji Mednarodni dan in teden arhivov sta v Arhivu Republike Slovenije v znamenju jesenske selitve v novo stavbo. V četrtek, 6. junija, je direktor arhiva dr. Andrej Nared podpisal primopredajni zapisnik o zaključku gradbenih in rekonstrukcijskih del na stavbi nekdanje kasarne na Poljanski 40 v Ljubljani ter prevzel nove prostore, ki so bili državnemu arhivu namenjeni že pred 30 leti.

Novice

Dogodki

Kdaj do
Kje Spletni dogodek v aplikaciji Zoom

Strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence uprave - november 2024

Arhiv 5. in 6. novembra 2024 prireja strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence najvišjih državnih organov, ministrstev, organov v sestavi ministrstev, uradov, služb, skladov, agencij Republike Slovenije.
Usposabljanje bo potekalo v obliki video seminarja z uporabo aplikacije Zoom.

Kdaj do
Kje Spletni dogodek v aplikaciji Zoom

Dodatno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence ustvarjalcev s področja uprave

Arhiv 6. decembra 2024 prireja dodatno strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence najvišjih državnih organov, ministrstev, organov v sestavi ministrstev, uradov, služb, skladov, agencij Republike Slovenije. Usposabljanje bo potekalo v obliki spletnega izobraževanja z uporabo aplikacije Zoom.