Skoči do osrednje vsebine

Ministrstvo za infrastrukturo

Koronavirus (SARS-CoV-2)

Aktualne informacije in navodila najdete na strani Koronavirus (SARS-CoV-2).

Se želite cepiti proti covid-19? Prijavite se!

Na pametne telefone si namestimo aplikacijo #OstaniZdrav, ki nam sporoči, ali smo bili v stiku z okuženo osebo.

Nosimo zaščitno masko, redno si umivajmo in razkužujmo roke, poskrbimo za pravilno higieno kašlja ter ohranimo medosebno razdaljo dveh metrov.

Kontaktni center za informacije o ukrepih Ministrstva za infrastrukturo za zajezitev virusa COVID-19

Informacije in pojasnila o veljavnih ukrepih s področja infrastrukture in prometa lahko dobite na elektronskem naslovu mzi.koronavirus@gov.si in na telefonski številki 01 478 7167.
Kontaktni center deluje vse delovne dni od 8. do 18. ure.

Kontaktni center Ministrstva za infrastrukturo

Na vprašanja v zvezi z brezplačno vozovnico za upokojence, starejše od 65 let, vojne veterane in imetnike evropske kartice ugodnosti invalida odgovarjamo med delavniki od 8. do 16. ure na telefonski številki (02) 292 73 89 ali po e-pošti na naslovu mzi.bv@gov.si.

Aktualno

  • Minister Vrtovec za oblikovanje bolj trajnostnega energetskega sektorja EU

    Minister za infrastrukturo Jernej Vrtovec se je v Luksemburgu udeležil zasedanja evropskih ministrov za energijo, kjer je predstavil prednostne naloge slovenskega predsedovanja Svetu EU na področju energije

  • Slikarska razstava Morje in ljudje

    V pritličju ministrstva je na ogled zanimiva in barvita slikarska razstava Jurija Crnkoviča, magistra slikarstva in univ. dipl. inženirja rudarstva, sodelavca našega ministrstva.

  • Evropska sredstva za rekonstrukcijo ceste Cerknica–Bloška Polica

    Ministrstvo za infrastrukturo je s strani Službe Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko prejelo odločitev o podpori za projekt rekonstrukcije ceste Cerknica–Bloška Polica, katerega investicijska vrednost znaša 3,6 milijonov evrov in bo v višini 2,6 milijonov evrov sofinanciran iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.