Skoči do osrednje vsebine

Mobilna aplikacija mUJPnet

Mobilna aplikacija mUJPnet omogoča proračunskim uporabnikom enostaven in hiter dostop do plačilnih in drugih storitev.

UJP je mobilno aplikacijo mUJPnet razvil v okviru operacije ePlačam, ki je bila sofinancirana s strani Evropske unije iz Evropskega socialnega sklada.

Dostop in uporaba storitev mobilne aplikacije mUJPnet je omogočena uporabnikom spletne aplikacije UJPnet z ustrezno urejeno pravico.

Storitve mUJPnet

Storitve mUJPnet so navedene v skupni tabeli storitev UJPnet glede na vse različne dostope do UJPnet.

Prenos mUJPnet

Pogoji za uporabo mUJPnet

Za uporabo mobilne aplikacije mUJPnet potrebujete:

  • ustrezno mobilno napravo s tovarniško nameščenim operacijskim sistemom Android (Google) verzije 6 ali višje oziroma iOS (Apple) verzije 10 ali višje,
  • dostop mobilne naprave do svetovnega spleta,
  • uspešen prenos mobilne aplikacije mUJPnet iz spletne trgovine Google Play oziroma Apple Store na mobilno napravo,
  • urejeno pravico dostopa do storitev mobilne aplikacije mUJPnet in
  • geselnik.

Vključitev v mUJPnet

Uporaba mobilne aplikacije mUJPnet je namenjena le uporabnikom spletne aplikacije UJPnet.

Za poslovanje prek mobilne aplikacije mUJPnet potrebujete dodelitev pravice za dostop do mobilne aplikacije mUJPnet. To pravico uredite s predložitvijo Pooblastila za aktiviranje/ukinitev uporabe mobilne aplikacije mUJPnet, ki ga podpiše zastopnik proračunskega uporabnika. Pooblastilo za aktiviranje/ukinitev uporabe mobilne aplikacije mUJPnet predložite osebno, po pošti ali skenirano po e-pošti pristojni območni enoti UJP.

Če imate pravico poslovanja za več proračunskih uporabnikov, vam morajo vsi ti proračunski uporabniki dodeliti pravico dostopa do mobilne aplikacije mUJPnet.

Prijava v mUJPnet

Za prijavo v mobilno aplikacijo mUJPnet vnesete uporabniško ime UJPnet, geslo UJPnet in enkratno geslo, generirano z geselnikom.

Uporabniško ime UJPnet se izpiše ob prijavi na vstopni strani spletne aplikacije UJPnet in v zavihku Nastavitve/Podatki. Geslo za prijavo v mobilno aplikacijo mUJPnet je enako kot za prijavo v spletno aplikacijo UJPnet.

V mUJPnet uporabljate enkratno geslo za prijavo in za potrjevanje plačilnih storitev. Uporaba geselnika je opisana v Navodilu za uporabo geselnika.

Postopek dostopa in način uporabe mobilne aplikacije mUJPnet sta opisana v Navodilu za uporabo mobilne aplikacije mUJPnet.