Skoči do osrednje vsebine

Mobilna aplikacija mUJPnet

Mobilna aplikacija mUJPnet omogoča proračunskim uporabnikom enostaven in hiter dostop do plačilnih in drugih storitev.

UJP je mobilno aplikacijo mUJPnet razvil v okviru operacije ePlačam, ki je bila sofinancirana s strani Evropske unije iz Evropskega socialnega sklada.

Dostop in uporaba storitev mobilne aplikacije mUJPnet je omogočena uporabnikom spletne aplikacije UJPnet z ustrezno urejeno pravico.

Storitve mUJPnet

Storitve mUJPnet so navedene v skupni tabeli storitev UJPnet glede na vse različne dostope do UJPnet.

Predstavitev mUJPnet

Zaslonske slike aplikacije mUJPnet

Kliknite na sliko za animacijo

Prenos mUJPnet

Pogoji za uporabo mUJPnet

Za uporabo mobilne aplikacije mUJPnet potrebujete:

  • ustrezno mobilno napravo s tovarniško nameščenim operacijskim sistemom Android (Google) verzije 6 ali višje oziroma iOS (Apple) verzije 10 ali višje,
  • dostop mobilne naprave do svetovnega spleta,
  • uspešen prenos mobilne aplikacije mUJPnet iz spletne trgovine Google Play oziroma Apple Store na mobilno napravo,
  • urejeno pravico dostopa do storitev mobilne aplikacije mUJPnet in
  • geselnik.

Vključitev v mUJPnet

Uporaba mobilne aplikacije mUJPnet je namenjena le uporabnikom spletne aplikacije UJPnet.

Za poslovanje prek mobilne aplikacije mUJPnet potrebujete dodelitev pravice za dostop do mobilne aplikacije mUJPnet. To pravico uredite s predložitvijo Pooblastila za aktiviranje/ukinitev uporabe mobilne aplikacije mUJPnet, ki ga podpiše zastopnik proračunskega uporabnika. Pooblastilo za aktiviranje/ukinitev uporabe mobilne aplikacije mUJPnet predložite osebno, po pošti ali skenirano po e-pošti pristojni območni enoti UJP.

Če imate pravico poslovanja za več proračunskih uporabnikov, vam morajo vsi ti proračunski uporabniki dodeliti pravico dostopa do mobilne aplikacije mUJPnet.

Prijava v mUJPnet

Za prijavo v mobilno aplikacijo mUJPnet vnesete uporabniško ime UJPnet, geslo UJPnet in enkratno geslo, generirano z geselnikom.

Uporabniško ime UJPnet se izpiše ob prijavi na vstopni strani spletne aplikacije UJPnet in v zavihku Nastavitve/Podatki. Geslo za prijavo v mobilno aplikacijo mUJPnet je enako kot za prijavo v spletno aplikacijo UJPnet.

V mUJPnet uporabljate enkratno geslo za prijavo in za potrjevanje plačilnih storitev. Uporaba geselnika je opisana v Navodilu za uporabo geselnika.

Postopek dostopa in način uporabe mobilne aplikacije mUJPnet sta opisana v Navodilu za uporabo mobilne aplikacije mUJPnet.