Skoči do osrednje vsebine

Javni razpis za sofinanciranje investicij v vrtcih in osnovnem šolstvu v Republiki Sloveniji v proračunskem obdobju 2021 - 2024

Rok za prijavo je potekel.

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport objavlja Javni razpis za sofinanciranje investicij v vrtcih in osnovnem šolstvu v Republiki Sloveniji v proračunskem obdobju 2021 - 2024. Predmet javnega razpisa je sofinanciranje investicij v rekonstrukcije in/ali novogradnje objektov vrtcev in osnovnega šolstva, z namenom zagotavljanja statične in potresne varnosti objektov in/ali z namenom zagotavljanja manjkajočih površin ali prostorov.

Dne 5. 2. 2021 je bil v Uradnem listu RS objavljen Javni razpis za sofinanciranje investicij v vrtcih in osnovnem šolstvu v Republiki Sloveniji v proračunskem obdobju 2021 - 2024.

Oddaja vlog

Vloge na razpis se lahko oddajo samo v elektronski obliki preko spletne aplikacije Sofinanciranje investicij v vrtcih in osnovnem šolstvu, ki je dostopna na spletnem naslovu http://eportal.mss.edus.si/portal/.

Dostop do spletne aplikacije za pripravo in oddajo vlog je možen le na podlagi predhodno pridobljene pravice za delo v varnostni shemi, ki se pridobi z oddajo Prošnje za dodelitev pravic za delovanje v varnostni shemi na istem naslovu. Pravica za delovanje v varnostni shemi se dodeli eni ali največ trem pooblaščenim osebam s strani občine.

Kontakt

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport

Direktorat za investicije

Sabina Čamernik

Telefon: 01 478 46 84

in

Janja Smrke Šikovc

Telefon: 01 478 46 25

E-pošta: gp.mizs@gov.si

Informacije v zvezi z vsebino razpisa so na voljo na elektronskem naslovu gp.mizs@gov.si, pri tem v naslov zadeve vpišite: RAZPIS 2021-2024-vprašanja.

Informacije v zvezi z delovanjem aplikacije so dostopne na elektronskem naslovu ivdos.mizs@gov.si.