GOV.SI

Prijava na letovanje v počitniških enotah Ministrstva za javno upravo

Vsebinska prenova strani še ni zaključena, zato so nekatere vsebine še nepopolne. Prosimo za razumevanje.

Počitniška dejavnost je na Ministrstvu za javno upravo organizirana kot lastna dejavnost. V upravljanju imamo 82 počitniških enot, od tega jih je 31 v Republiki Sloveniji in 51 enot v Republiki Hrvaški.

Počitniške enote namenjamo zagotavljanju pogojev za oddih in rekreacijo ter vzdrževanju psihofizičnih sposobnosti zaposlenih v organih državne uprave.

Počitniške enote lahko uporabljajo tako aktivni kot tudi upokojeni delavci organov državne uprave ter upokojenci Agencije RS za plačilni promet. V primeru prostih enot lahko le-te uporabljajo tudi zunanji interesenti, ki izkažejo zanimanje za letovanje v počitniških enotah ter neposredni proračunski uporabniki za namene opravljanja svoje dejavnosti.

Izven razpisa in izven sezone oddajamo počitniške enote na podlagi vrstnega reda prispelih prijav. Rezervacije sprejemamo telefonsko od ponedeljka do petka med 9. in 12. uro. Telefonska rezervacija je veljavna največ 1 delovni dan.

V počitniških enotah niso dovoljene domače živali!

Uporabnik počitniške enote je dolžan ob dvigu ključev na recepciji poravnati stroške turistične takse in stroške prijave po ceniku posamezne turistične agencije na lokaciji sami.

Obvestila

Obveščamo vas, da bomo v torek 17. 9. 2019 pričeli sprejemati rezervacije za letovanje v razpoložljivih počitniških enotah v mesecu oktobru 2019.