Skoči do osrednje vsebine

Prijava na letovanje v počitniških enotah Ministrstva za javno upravo

Počitniška dejavnost je na Ministrstvu za javno upravo organizirana kot lastna dejavnost. V upravljanju imamo 82 počitniških enot, od tega je 31 enot v Republiki Sloveniji in 51 enot v Republiki Hrvaški.

Počitniške enote namenjamo zagotavljanju pogojev za oddih in rekreacijo ter vzdrževanju psihofizičnih sposobnosti zaposlenih v organih državne uprave.

Počitniške enote lahko uporabljajo tako aktivni kot tudi upokojeni delavci organov državne uprave ter upokojenci Agencije RS za plačilni promet. V primeru prostih enot lahko le-te uporabljajo tudi zunanji uporabniki, ki izkažejo zanimanje za letovanje v počitniških enotah, ter neposredni proračunski uporabniki za opravljanje svoje dejavnosti.

Izven razpisa in izven sezone počitniške enote oddajamo na podlagi vrstnega reda prispelih prijav. Rezervacije sprejemamo po telefonu od ponedeljka do petka med 9. in 12. uro. Rezervacija je veljavna največ en delovni dan.

Uporabnik počitniške enote je dolžan ob prevzemu ključev na recepciji poravnati stroške turistične takse in stroške prijave po ceniku posamezne turistične agencije na lokaciji sami.

V počitniških enotah domače živali niso dovoljene.

Obvestilo

V ponedeljek, 13. 1. 2020, pričnemo sprejemati telefonske rezervacije za letovanje v počitniških enotah po Sloveniji v terminih po zimski sezoni (od 1. 3. do 29. 3. 2020). 

Razpis - zimska sezona 2019/2020 - je zaključen

30. septembra 2019 smo objavili Razpis za počitnikovanje v zimski sezoni 2019/2020. Razpis je bil namenjen izključno zaposlenim v organih državne uprave (ministrstva, organi v sestavi, vladne službe in upravne enote). Na razpis so se lahko prijavili tudi upokojenci državne uprave ter bivše Agencije RS za plačilni promet. Rok za prijavo se je iztekel 21. 10. 2019.

Komisija za počitniško dejavnost je  13. novembra 2019 obravnavala vse pravočasno prispele spletne prijave in letovanje dodelila na podlagi doseženega števila točk. Vsi prijavljeni bodo o rezultatih razpisa pisno obveščeni po elektronski pošti. Podatek o številu točk, ki jih je bilo potrebno doseči za dodelitev letovanja na posamezni lokaciji in terminu si lahko ogledate tukaj. V tabeli je vsaka lokacija prikazana v svojem zavihku.

Cenik

Opis počitniških enot

Iskalnik