GOV.SI

Prijava na letovanje v počitniških enotah Ministrstva za javno upravo

Vsebinska prenova strani še ni zaključena, zato so nekatere vsebine še nepopolne. Prosimo za razumevanje.

Počitniška dejavnost je na Ministrstvu za javno upravo organizirana kot lastna dejavnost. V upravljanju imamo 82 počitniških enot, od tega je 31 enot v Republiki Sloveniji in 51 enot v Republiki Hrvaški.

Počitniške enote namenjamo zagotavljanju pogojev za oddih in rekreacijo ter vzdrževanju psihofizičnih sposobnosti zaposlenih v organih državne uprave.

Počitniške enote lahko uporabljajo tako aktivni kot tudi upokojeni delavci organov državne uprave ter upokojenci Agencije RS za plačilni promet. V primeru prostih enot lahko le-te uporabljajo tudi zunanji uporabniki, ki izkažejo zanimanje za letovanje v počitniških enotah, ter neposredni proračunski uporabniki za opravljanje svoje dejavnosti.

Izven razpisa in izven sezone počitniške enote oddajamo na podlagi vrstnega reda prispelih prijav. Rezervacije sprejemamo po telefonu od ponedeljka do petka med 9. in 12. uro. Rezervacija je veljavna največ en delovni dan.

Uporabnik počitniške enote je dolžan ob prevzemu ključev na recepciji poravnati stroške turistične takse in stroške prijave po ceniku posamezne turistične agencije na lokaciji sami.

V počitniških enotah domače živali niso dovoljene.

Razpis - zimska sezona 2019/2020

V ponedeljek 30. septembra 2019 smo objavili Razpis za počitnikovanje v zimski sezoni 2019/2020. Razpis je namenjen izključno zaposlenim v organih državne uprave (ministrstva, organi v sestavi, vladne službe in upravne enote). Na razpis se lahko prijavijo tudi upokojenci državne uprave ter bivše Agencije RS za plačilni promet.

Na razpis se prijavite s spletnim obrazcem, priložena so tudi navodila za izpolnjevanje prijave. V okviru razpisa se lahko prijavite le z eno (1) spletno prijavo. 

Rok za prijavo se izteče 21. 10. 2019. Zaposleni v drugih državnih organih in ostali zainteresirani se na koriščenje prostih terminov lahko prijavijo po zaključenem razpisu (predvidoma po 20. novembru 2019).