Skoči do osrednje vsebine

Prijava na letovanje v počitniških enotah Ministrstva za javno upravo

Počitniška dejavnost je na Ministrstvu za javno upravo organizirana kot lastna dejavnost. V upravljanju imamo 82 počitniških enot, od tega je 31 enot v Republiki Sloveniji in 51 enot v Republiki Hrvaški.

Počitniške enote namenjamo zagotavljanju pogojev za oddih in rekreacijo ter vzdrževanju psihofizičnih sposobnosti zaposlenih v organih državne uprave.

Počitniške enote lahko uporabljajo tako aktivni kot tudi upokojeni delavci organov državne uprave ter upokojenci Agencije RS za plačilni promet. V primeru prostih enot lahko le-te uporabljajo tudi zunanji uporabniki, ki izkažejo zanimanje za letovanje v počitniških enotah, ter neposredni proračunski uporabniki za opravljanje svoje dejavnosti.

Izven razpisa in izven sezone počitniške enote oddajamo na podlagi vrstnega reda prispelih prijav. Rezervacije sprejemamo po telefonu od ponedeljka do petka med 9. in 12. uro. Rezervacija je veljavna največ en delovni dan.

Uporabnik počitniške enote je dolžan ob prevzemu ključev na recepciji poravnati stroške turistične takse in stroške prijave po ceniku posamezne turistične agencije na lokaciji sami.

V počitniških enotah domače živali niso dovoljene.

Pomembno obvestilo!

Spoštovani!

Obveščamo vas, da trenutno aktivnosti v zvezi z razpisom za počitnikovanje v poletni sezoni še potekajo.

Vsi, ki so se pravilno in pravočasno prijavili na razpis za počitnikovanje, bodo o rezultatih razpisa pisno obveščeni po elektronski pošti v začetku naslednjega tedna, to je od 1. 6. do 5. 6. 2020.

Razpis - poletna sezona 2020

Dne 3. marca 2020 smo objavili Razpis za počitnikovanje v poletni sezoni 2020. Razpis je namenjen izključno zaposlenim v organih državne uprave (ministrstva, organi v sestavi, vladne službe in upravne enote). Na razpis se lahko prijavijo tudi upokojenci državne uprave ter bivše Agencije RS za plačilni promet.

Na razpis ste se lahko prijavili samo z obrazcem e-prijavnica. Prijavili ste se lahko le na eno razpisano lokacijo z izbranim številom razpoložljivih ležišč in za en termin. 

Rok za prijavo se je iztekel 17. 3. 2020 in po tem datumu prijav ne sprejemamo več.

Vsi prijavljeni bodo o rezultatih razpisa pisno obveščeni po elektronski pošti.

Cenik

Opis počitniških enot

Iskalnik