Skoči do osrednje vsebine

Prijava za letovanje v nastanitvenih objektih Ministrstva za notranje zadeve

Nastanitvene zmogljivosti Ministrstva za notranje zadeve za oddih in rekreacijo so namenjene vzdrževanju psihofizičnih sposobnosti delavcev.

Upravičenci do storitev počitniške dejavnosti so javni uslužbenci Ministrstva za notranje zadeve, Inšpektorata za notranje zadeve in Policije ter upokojeni uslužbenci Policije, ob prostih zmogljivostih pa tudi preostali zunanji uporabniki.

Razpis za letovanje v počitniških objektih MNZ RS v času jesenskih počitnic, božično-novoletnih praznikov in zimskih šolskih počitnic 2022/2023

Upravičenci posredujejo izpolnjeno prijavnico Oddelku za nastanitev Sektorja za nastanitev in prehrano v Direktoratu za logistiko Ministrstva za notranje zadeve po pošti ali e.pošti pocitniska.mnz@gov.si

Prav tako lahko upravičenci prijave posredujejo preko telefaksa na številko 01 514 72 01. Vse ostale informacije so na voljo na recepciji Službe za nastanitev in prehrano vsak delovnik med 8. in 12. uro. Prijav po telefonu ne sprejemamo.

Cenik

Ceniki so objavljeni pri opisih posameznih počitniških objektov na seznamu nastanitvenih zmogljivosti. Pri vsakem letovanju se obračunajo stroški turistične takse. Pri letovanju v Bohinju, Logu pod Mangartom in Vinici se stroški turistične takse obračunajo in poravnajo že ob plačilu letovanja, na ostalih lokacijah pa se stroški poravnajo ob prevzemu ključev. Na nekaterih lokacijah (Barbariga, Kranjska Gora in Terme Čatež) se obračunajo tudi stroški prijave, in sicer po ceniku posamezne turistične agencije na sami lokaciji.