Skoči do osrednje vsebine

Prijava za letovanje v nastanitvenih objektih Ministrstva za notranje zadeve

Obvestilo

Obveščamo vas, da so nastanitvene zmogljivosti Ministrstva za notranje zadeve do nadaljnjega zaprte zaradi izredne situacije v Republiki Sloveniji (epidemija COVID-19).

Nastanitvene zmogljivosti Ministrstva za notranje zadeve za oddih in rekreacijo so namenjene vzdrževanju psihofizičnih sposobnosti delavcev.

Upravičenci do storitev počitniške dejavnosti so javni uslužbenci Ministrstva za notranje zadeve, Inšpektorata za notranje zadeve in Policije ter upokojeni uslužbenci Policije, ob prostih zmogljivostih pa tudi preostali zunanji uporabniki.

Turistični boni

Uporabnike počitniških enot Ministrstva za notranje zadeve obveščamo, da unovčenje turističnih bonov, ki jih je uvedel Zakon o interventnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic epidemije COVID-19 (Uradni list RS, št. 80/20), za plačilo namestitve v teh počitniških enotah ni mogoča.

Ministrstvo za notranje zadeve izvaja počitniško dejavnost na podlagi 111. člena Pravilnika o postopkih za izvrševanje proračuna Republike Slovenije (Uradni list RS, št. 50/0761/0899/093/13 in 81/16) kot lastno, neprofitno dejavnost v okviru delovnih nalog proračunskega porabnika, za katero zakon možnosti unovčevanja turističnih bonov ni predvidel.

Seznam nastanitvenih zmogljivosti

Počitniški objekti na Bledu, v Ratečah in Barbarigi do nadaljnjega ostajajo zaprti.

Upravičenci posredujejo izpolnjeno prijavnico Oddelku za nastanitev Sektorja za nastanitev in prehrano v Direktoratu za logistiko in nabavo Ministrstva za notranje zadeve.

Prav tako lahko upravičenci prijave posredujejo preko telefaksa na številko 01 514 72 01. Vse ostale informacije so na voljo na recepciji Službe za nastanitev in prehrano vsak delovnik med 8. in 12. uro. Prijav po telefonu ne sprejemamo.

Cenik

Ceniki so objavljeni pri opisih posameznih počitniških objektov na seznamu nastanitvenih zmogljivosti. Pri vsakem letovanju se obračunajo stroški turistične takse. Pri letovanju v Bohinju, na Bledu, Veliki planini, v Vinici in Brežicah se stroški turistične takse obračunajo in poravnajo že ob plačilu letovanja, na ostalih lokacijah pa se stroški poravnajo ob prevzemu ključev. Na nekaterih lokacijah (Barbariga, Kranjska Gora, Rateče, Log pod Mangartom, Terme Čatež) se obračunajo tudi stroški prijave, in sicer po ceniku posamezne turistične agencije na sami lokaciji.