Skoči do osrednje vsebine

Prijava za letovanje v nastanitvenih objektih Ministrstva za notranje zadeve

Zaradi epidemije COVID-19 so do nadaljnjega zaprti vsi počitniški objekti Ministrstva za notranje zadeve.

Nastanitvene zmogljivosti Ministrstva za notranje zadeve za oddih in rekreacijo so namenjene vzdrževanju psihofizičnih sposobnosti delavcev.

Upravičenci do storitev počitniške dejavnosti so javni uslužbenci Ministrstva za notranje zadeve, Inšpektorata za notranje zadeve in Policije ter upokojeni uslužbenci Policije, ob prostih zmogljivostih pa tudi preostali zunanji uporabniki.

Razpis za letovanje v počitniških objektih MNZ v času poletne sezone 2020

Prijava

Upravičenci posredujejo izpolnjeno prijavnico Službi za nastanitev in prehrano Urada za logistiko v Sekretariatu Ministrstva za notranje zadeve.

Prav tako lahko upravičenci prijave posredujejo preko telefaksa na številko 01 514 72 01. Vse ostale informacije so na voljo na recepciji Službe za nastanitev in prehrano vsak delovnik med 8. in 12. uro. Prijav po telefonu ne sprejemamo.

Cenik

Ceniki so objavljeni pri opisih posameznih počitniških objektov na seznamu nastanitvenih zmogljivosti. Pri vsakem letovanju se obračunajo stroški turistične takse. Pri letovanju v Bohinju, na Bledu, Veliki planini, v Vinici in Brežicah se stroški turistične takse obračunajo in poravnajo že ob plačilu letovanja, na ostalih lokacijah pa se stroški poravnajo ob prevzemu ključev. Na nekaterih lokacijah (Barbariga, Kranjska Gora, Rateče, Log pod Mangartom, Terme Čatež) se obračunajo tudi stroški prijave, in sicer po ceniku posamezne turistične agencije na sami lokaciji.

Iskalnik