Skoči do osrednje vsebine

Ministrstvo za javno upravo

Koronavirus (SARS-CoV-2)

Aktualne informacije in navodila najdete na strani Koronavirus (SARS-CoV-2).

Se želite cepiti proti covid-19? Prijavite se!

Na pametne telefone si namestimo aplikacijo #OstaniZdrav, ki nam sporoči, ali smo bili v stiku z okuženo osebo.

Nosimo zaščitno masko, redno si umivajmo in razkužujmo roke, poskrbimo za pravilno higieno kašlja ter ohranimo medosebno razdaljo dveh metrov.

Aktualno

  • Vloga za izplačilo solidarnostnega dodatka študentom

    Objavljena je povezava za oddajo vloge za izplačilo solidarnostnega dodatka za študente v višini 150 evrov, ki jo študentkam in študentom prinaša sedmi protikoronski paket pomoči.

  • Minister Koritnik na konferenci CityxCity Festival 2021 o digitalni preobrazbi mest med epidemijo

    Minister za javno upravo Boštjan Koritnik se udeležuje mednarodne virtualne konference CityxCity Festival 2021. V uvodnem delu spletne konference, ki sicer poteka med 13. in 15. januarjem 2021, je spregovoril o digitalni preobrazbi mest v času epidemije bolezni covid-19. Mednarodno konferenco prireja organizacija OASC (Open and Agile Smart Cities).

  • Vloga enkratnega nakazila solidarnostnega dodatka za otroke dostopna na eUpravi

    Od danes dalje vsi starši otrok, ki še niso dopolnili 18 let in ne prejemajo otroškega dodatka, lahko oddajo vlogo za izplačilo solidarnostnega dodatka v višini 50 evrov za vsakega otroka. Enkratni solidarnostni dodatek je predviden z zadnjim proti korona zakonom, tako imenovanim PKP7. Staršem, ki prejemajo otroški dodatek vloge ni potrebno oddajati.

Dogodki