GOV.SI

Ministrstvo za javno upravo

Arhiv

Staro spletno mesto najdete v arhivu spletišč državne uprave.

 • V torek, 17. septembra 2019, je na Ministrstvu za javno upravo potekal pogovor na temo povprečnine za leti 2020 in 2021, saj bo v četrtek vlada obravnavala proračun za ti dve leti ter v okviru tega tudi Zakon o izvrševanju proračuna (ZIPRS).

 • V ponedeljek, 16. septembra 2019, je na ljubljanskem gradu potekala mednarodna konferenca "Pametna mesta 2019" s podnaslovom "Resilient Cities: between digital and physical world«, ki so jo organizirali SRIP Pametna mesta in skupnosti v so-organizaciji z Mestno občino Ljubljana in Združenjem mestnih občin Slovenije.

 • Ministrstvo za javno upravo objavlja javni natečaj "Moja varnost in mobilnost", ki poteka v sodelovanju s Tehnološkim parkom Ljubljana. Javni natečaj se izjava v okviru aktivnosti Prenova sistema za objavljanje odprtih podatkov javnega sektorja iz operacije "Povezljivost, odprtost, kakovost", ki jo delno financira Evropska unija in sicer iz Evropskega socialnega sklada.

Aktualno

 • Predstavitve izhodišč za spremembe plačnega sistema javnega sektorja

  V torek, 17.9.2019, je potekala prva od štirih predstavitev izhodišč sprememb plačnega sistema javnega sektorja, ki jih je v sodelovanju z drugimi resorji pripravilo Ministrstvo za javno upravo z namenom odpreti strokovno razpravo o tem, ali je plačni sistem, kot je bil postavljen z vidika nagrajevanja, še ustrezen ter s ciljem pridobiti čim širši odziv tistih, ki se v javnem sektorju dnevno srečujejo s plačnim sistemom v praksi. • Na delovnem srečanju visokih predstavnikov Nemčije, Portugalske in Slovenije o pripravah na predsedovanje Svetu EU

  Osemčlanska delegacija Vlade Republike Slovenije pod vodstvom ministra za gospodarstvo Zdravka Počivalška, se na povabilo Petra Altmaierja, nemškega ministra za gospodarstvo in energijo udeležuje delovnega srečanja v Berlinu.

 • Na 52. Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju predstavitev storitev MJU

  Obiskovalci sejma MOS v Celju bodo danes med drugim lahko dobili tudi zelo uporabne informacije o tem, kako lahko kar od doma dijaki in študenti uredijo subvencionirano vozovnico, kar ponuja portal eUprava. Kot vsak dan v času sejma, pa so tudi danes vsem obiskovalcem na voljo številne informacije in svetovanja za podjetnike, ki jih ponuja SPOT - Slovenska poslovna točka.

Dogodki