Skoči do osrednje vsebine

Ministrstvo za javno upravo

Koronavirus (SARS-CoV-2)

Aktualne informacije in navodila najdete na strani Koronavirus (SARS-CoV-2).

Se želite cepiti proti covid-19? Prijavite se!

Na pametne telefone si namestimo aplikacijo #OstaniZdrav, ki nam sporoči, ali smo bili v stiku z okuženo osebo.

Nosimo zaščitno masko, redno si umivajmo in razkužujmo roke, poskrbimo za pravilno higieno kašlja ter ohranimo medosebno razdaljo dveh metrov.

  • Minister za javno upravo Boštjan Koritnik se je danes mudil v občini Mokronog - Trebelno, kjer se je sestal z domačim županom Antonom Mavrom in župani občin Mirna, Mirna Peč, Šentrupert, Trebnje, Žužemberk in Sevnica. Spregovorili so o izvensodni poravnavi, povezani s projektom gradnje širokopasovnega omrežja, in vprašanjih, povezanih s soočanjem z virusom covid-19.

  • Minister za javno upravo Boštjan Koritnik se je udeležil spletne konference o kibernetski odpornosti, zmogljivosti ter varnosti, kjer je nagovoril udeležence in moderiral ministrsko razpravo o kibernetski varnosti na področju Zahodnega Balkana. Konferenco je organiziral Ženevski center za demokratični nadzor nad oboroženimi silami DCAF.

  • Odbor Republike Slovenije za podelitev državnih priznanj na področju prostovoljstva je objavil Javni poziv k predlaganju kandidatov za nagrado oziroma priznanja na področju prostovoljstva za leto 2020.

Aktualno

Dogodki