Skoči do osrednje vsebine

V Sektorju za promocijo Slovenije pripravljamo revijo o Sloveniji - Sinfo. Promocijska revija v angleškem jeziku prinaša izbor zanimivih prispevkov s področja gospodarstva, kulture, znanosti, športa in turizma. Namenjena je tuji javnosti.
  • Sinfo 2/2022

    S koncem letošnjega leta je predsedniški mandat začela dr. Nataša Pirc Musar in v reviji si lahko preberete intervju z novo predsednico Republike Slovenije. Z novoletno poslanico se na vas obrača dr. Robert Golob, predsednik slovenske vlade. Predstavljamo državni zbor in njegovo 30-letno zgodovino. Smo v pričakovanju Svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju v Planici in drugih velikih športnih dogodkov. Objavljamo tudi pogovor s Tino Maze, najboljšo slovensko alpsko smučarko.

  • Sinfo 1/2022

    V mesecu juniju je prisegla nova slovenska vlada, ki jo vodi dr. Robert Golob. V nadaljevanju vam predstavljamo njihove ključne prioritete in vizijo. Veliko pozornosti namenjamo tudi športu, saj je pred nami Svetovno prvenstvo v odbojki za moške – odličen športni spektakel, ki ne bo samo športna predstava, ampak tudi priložnost za promocijo Slovenije, povezovanje, izmenjavo izkušenj in medkulturno sodelovanje.