GOV.SI

Urad vlade za komuniciranje

Arhiv

Staro spletno mesto najdete v arhivu spletišč državne uprave.

 • 18. oktober - evropski dan boja proti trgovini z ljudmi je namenjen okrepljenemu ozaveščanju o trgovini z ljudmi in vse vpletene spodbuja k še bolj zavzetemu boju proti temu pojavu. »V Sloveniji želimo že četrto leto zapored več pozornosti usmeriti na prisilno delo in delovno izkoriščanje, ki je premalo prepoznana oblika tega hudega kaznivega dejanja«, je izpostavil državni sekretar na Ministrstvu za notranje zadeve in nacionalni koordinator za boj proti trgovini z ljudmi mag. Sandi Čurin.

Aktualno

 • Evropska sredstva so ključna za razvoj

  Na posvetu o prihodnosti EU z državljani v Grosupljem 18. septembra 2019 smo razpravljali predvsem o evropskih sredstvih in projektih. Pretežno mnenje lokalnih skupnosti je, da morajo v prihodnje sredstva ostati namenjena tudi financiranju osnovne infrastrukture, kot so ceste, vodovod in kanalizacija, in ne le tako imenovanim mehkim vsebinam.

 • Z današnjim dnem objavljeno novo osrednje spletno mesto državne uprave GOV.SI

  Z današnjim dnem 1. julijem 2019 je objavljeno novo osrednje spletno mesto državne uprave GOV.SI, ki na enem mestu združuje predstavitvene vsebine ministrstev, vladnih služb, organov v sestavi in upravnih enot.

 • 1. julija 2019 začne delovati novo osrednje spletno mesto državne uprave GOV.SI

  Na današnji seji je vlada določila, da 1. julija 2019 začne delovati novo osrednje spletno mesto državne uprave GOV.SI, ki bo na enem mestu združevalo predstavitvene vsebine ministrstev, vladnih služb, organov v sestavi in upravnih enot.

Dogodki

 • Predsednik vlade na uradnem obisku na Madžarskem

  Predsednik vlade Marjan Šarec bo 28. oktobra 2019 na povabilo predsednika madžarske vlade Viktorja Orbana na uradnem obisku na Madžarskem. Srečanje pomeni potrditev dobrih sosedskih odnosov in rednega političnega dialoga med Slovenijo in Madžarsko, hkrati gre tudi za prvo uradno srečanje zdajšnjih predsednikov vlad.