Skoči do osrednje vsebine

Urad vlade za komuniciranje

 • Združene države Amerike s 332-milijonskim trgom so za slovensko gospodarstvo in turizem pomemben trg s številnimi priložnostmi. Podjetja za uspešen prodor na trg potrebujejo več let, k odpiranju vrat pa lahko pomembno pripomore država z okrepljeno promocijo.

 • Urad vlade za komuniciranje je 3. marca 2023 v medijskem središču v Planici organiziral pogovorno omizje o športni vzgoji mladih.

 • Urad vlade za komuniciranje je 1. marca 2023 v medijskem središču v Planici organiziral omizje, na katerem so gostje spregovorili o nacionalni znamki I feel Slovenia.

Novice

 • Sonja Bence Kozole z Urada vlade za komuniciranje je prejemnica srebrnega priznanja Civilne zaščite

  V Kongresnem centru na Brdu pri Kranju je bila v sredo, 1. marca 2023, prireditev ob dnevu Civilne zaščite. Pripadnikom Civilne zaščite so podelili priznanja, plakete in kipec Civilne zaščite. Med prejemniki priznanja je tudi Sonja Bence Kozole z Urada vlade za komuniciranje (UKOM).

 • Športna infrastruktura in velike športne prireditve v Sloveniji

  Urad vlade za komuniciranje je 28. februarja 2023 v medijskem središču v Planici organiziral pogovorno omizje, na katerem so gostje spregovorili o učinkih, ki jih imajo športne prireditve na gospodarstvo in promocijo ter trajni infrastrukturi na primeru Planice.

 • V športu je moč, v knjigi je znanje

  Urad vlade za komuniciranje je v nedeljo, 26. februarja 2023, organiziral tretje v vrsti omizij z naslovom »V športu je moč, v knjigi je znanje«. Gostje večera so bili Katja Stergar, vršilka dolžnosti direktorice Javne agencije za knjigo Republike Slovenije, Sara Isaković, plavalka in srebrna olimpijka, Tadej Golob, pisatelj in Klemen Bauer, biatlonec.