Skoči do osrednje vsebine

Slovenijo prizadela najhujša ujma doslej

Ukrepi države za pomoč po poplavah

V Sektorju za promocijo Slovenije načrtujemo in izvajamo splošne promocijsko-informativne dejavnosti države, promocijske kampanje, predstavitve in nastope države doma in v tujini ter spremljamo in analiziramo njihovo učinkovitost.

Urejamo in izdajamo promocijsko gradivo in publikacije o Sloveniji, pošiljamo splošne promocijske informacije o Sloveniji izbranim in ciljnim javnostim ter načrtujemo, upravljamo in usklajujemo spletno komuniciranje, povezano s komunikacijskimi projekti urada in promocijsko-informativnimi kampanjami.

Urad vlade za komuniciranje je skrbnik nacionalne znamke I feel Slovenia. V Sektorju za promocijo Slovenije skrbimo za razvoj in upravljanje znamke ter za pravilno uporabo znamke in njenih elementov. Kot skrbniki znamke spodbujamo in podpiramo uporabo znamke v promocijske namene.

Področje

 • O Sloveniji

  Politični sistem, uradni jezik, državni prazniki, dela prosti dnevi, državni simboli, promocija Slovenije

 • Sinfo - promocijska revija

  Promocijska revija v angleškem jeziku prinaša izbor zanimivih prispevkov s področja gospodarstva, kulture, znanosti, športa in turizma.

 • Promocijsko gradivo

  Promocijsko gradivo I feel Slovenia je namenjeno predstavitvi Slovenije v tujini in krepitvi nacionalne znamke I feel Slovenia med slovenskimi državljani.

 • Spletno mesto slovenia.si

  Spletno mesto slovenia.si v slovenskem in angleškem jeziku je namenjeno domači in tuji javnosti. Je osrednja državna spletna vstopna točka za promocijo Slovenije in njene znamke I feel Slovenia.

 • Spletno mesto Slovenia.info

  Slovenia.info je spletno mesto Slovenske turistične organizacije, osrednje državne agencije za promocijo turizma.