Skoči do osrednje vsebine

 • V torek, 28. septembra 2021, bo Vlada Republike Slovenije na obisku v Zasavski regiji.

 • Vlada je na današnji dopisni seji sprejela Odlok o spremembah in dopolnitvah Odloka o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2 in soglašala s predlogi amandmajev k predlogu novele Zakona o lekarniški dejavnosti.

 • Na novinarski konferenci o aktualnem stanju glede bolezni covid-19 sta sodelovala vodja Oddelka Intenzivne terapije na Infekcijski kliniki Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Ljubljana prof. dr. Matjaž Jereb in strokovni direktor Pediatrične klinike UKC Ljubljana doc. dr. Marko Pokorn.

Aktualno

 • 272. dopisna seja Vlade Republike Slovenije

  Vlada je na današnji dopisni seji sprejela Predlog novele Zakona o izvrševanju proračunov Republike Slovenije za leti 2021 in 2022 ter Bosni in Hercegovini podarila 100.620 odmerkov cepiva COMIRNATY proizvajalca BioNTech/Pfizer.

 • 93. redna seja Vlade Republike Slovenije

  Vlada je na današnji seji sprejela spremembe Odloka o okviru za pripravo proračunov sektorja država za obdobje od 2020 do 2022, Uredbo o določitvi zneska trošarine za tobačne izdelke in Uredbo o metodologiji za oblikovanje neprofitne najemnine in določitvi višine subvencij najemnin.

 • Vlada dopolnila predlog zakona o debirokratizaciji

  Vlada Republike Slovenije je na današnji dopisni seji določila besedilo predloga Zakona o debirokratizaciji, ki ga bo poslala v Državni zbor in s katerim nadomešča predlog zakona, ki ga je Državnemu zboru poslala dne 18. marca 2021.

Dogodki

 

94. seja vlade

Vlada Republike Slovenije se bo v nedeljo, 26. septembra 2021, ob 19. uri, v sejni dvorani na Gregorčičevi 27, sestala na 94. redni seji (fototermina ob začetku seje vlade ne bo). Na seji bodo člani vlade obravnavali proračunske dokumente za leti 2022 in 2023.