Skoči do osrednje vsebine

Predsednik vlade

  • Predsednik vlade dr. Robert Golob je danes obiskal Prvo gimnazijo Maribor. Z dijaki je med drugim spregovoril o energetski krizi, vojni v Ukrajini, samooskrbi z energijo, obnovljivih virih energije in investicijah v sončne panele. Razprava, na katero so bili dijaki dobro pripravljeni, je potekala v sproščenem vzdušju. Po prijetnem pogovoru z dijaki se je premier v šolski knjižnici vpisal v spominsko knjigo. Dijakom je zaželel: "Zaupajte vase in v svoje vrline. Potem bo nad vami samo še nebo."

  • Predsednik vlade dr. Robert Golob je danes v Državnem zboru RS nagovoril udeležence posveta Za boljšo prihodnost otrok. Na posvetu so različni deležniki, od nevladnih organizacij do poslancev in predstavnikov ministrstev, razpravljali o rešitvah za izboljšanje položaja otrok s posebnimi potrebami in otrok, ki živijo v revščini in v nasilju.

  • Danes v Renčah poteka dobrodelni koncert za obnovo goriškega Krasa po največjem požaru v zgodovini Slovenije. Predsednik vlade dr. Robert Golob se dogodka ni mogel udeležiti, zato je udeležence nagovoril prek video posnetka.

Aktualno

Dogodki