Skoči do osrednje vsebine

Predsednik vlade

  • Predsednik vlade Robert Golob je bil z ministrico za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Ireno Šinko in ministrico za javno upravo Sanjo Ajanović Hovnik na drugem delovnem obisku v Sloveniji. Pred dnevom združitve prekmurskih Slovencev z matičnim narodom je obiskal regijo rasti in priložnosti – Pomurje. Odlikujejo ga strateški položaj na stičišču evropskih prometnic, dostop do geotermalne energije, naložbeni potenciali ter bogata naravna in kulturna dediščina.

  • Predsednik vlade Robert Golob si je z ministrico za kulturo Asto Vrečko ogledal prostore Slovenskega narodnega gledališča (SNG) Drama Ljubljana. Z ravnateljico gledališča Vesno Jurca Tadel so se pogovorili o projektu obnove stavbe in aktivnostih za njegovo izvedbo.

  • Predsednik vlade Robert Golob nadaljuje pogovore s civilno družbo. Tokrat se je z namenom krepitve medgeneracijske solidarnosti, ki temelji na socialni povezanosti med generacijami in izmenjevanju različnih oblik podpore, prvič sestal s predstavniki mladih oziroma starejših.

Aktualno

Dogodki