Skoči do osrednje vsebine

Predsednik vlade

Aktualno

 • Predsednik vlade Robert Golob na vrhu zveze Nato v Madridu

  Predsednik vlade Robert Golob se udeležuje vrha zveze Nato v Madridu, na katerem bodo voditelji vlad in držav članic Nata s ključnimi partnerji razpravljali o najbolj perečih varnostnih vprašanjih in potrjevali nov strateški koncept zavezništva za prihodnje desetletje in naprej.

 • Predsednik vlade Robert Golob se udeležuje zasedanja Nata

  S slavnostno večerjo, ki sta jo gostila španski kralj Felipe VI. in kraljica Letizia, se je začelo tokratno zasedanje predsednikov držav in vlad članic zveze Nato. Zasedanja se udeležujejo predsednik vlade Robert Golob, ministrica za zunanje zadeve Tanja Fajon in minister za obrambo Marjan Šarec.

 • Video

  Vlada potrebuje aktivno civilno družbo

  Predsednik vlade dr. Robert Golob je po srečanju z nevladnimi organizacijami izpostavil, da je današnje srečanje prvi korak k plodnemu sodelovanju s civilno družbo ter poudaril, da vladne strukture v resnici potrebujejo aktivno civilno družbo, saj nevladne organizacije delajo na terenu in med ljudmi, kar pomeni, da ne samo da se zavedajo izzivov in težav, ampak jih lahko zelo hitro, mimo dolgih procedur tudi naslavljajo in rešujejo.