Skoči do osrednje vsebine

Slovenijo prizadela najhujša ujma doslej

Ukrepi države za pomoč po poplavah

 • Vlada je na dopisni seji imenovala Miha Schnabla za vršilca dolžnosti direktorja Javne agencije za civilno letalstvo Republike Slovenije.

 • Vlada je na dopisni seji potrdila izplačilo prve tranše predplačil lastnikom poškodovanih stanovanjskih objektov ter sprejela namero o sodelovanju pripadnikov Slovenske vojske v mirovnih silah Organizacije združenih narodov (OZN) na Cipru.

 • Vlada je na dopisni seji sprejela sklep o izdaji Uredbe o spremembi Uredbe o oblikovanju cen določenih naftnih derivatov ter spremenila Uredbo o določitvi zneska trošarine za energente in električno energijo.

Novice

 • Odločitve vlade s sej vladnih odborov

  Na sejah vladnih odborov je vlada med drugim za tretjo obravnavo v Državnem zboru določila besedili predloga novele Zakona o pokojninskem in invalidskem zavarovanju ter predloga zakona o preoblikovanju Vzajemne, zagotovila pa je tudi dodatna sredstva za štipendije.

 • Video

  82. redna seja Vlade Republike Slovenije

  Vlada je na današnji seji določila besedilo Predloga Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o osnovni šoli in sprejela Akcijski načrt za zmanjševanje energetske revščine za obdobje treh let.

 • 156. dopisna seja Vlade Republike Slovenije

  Vlada Republike Slovenije je sprejela Mnenje o Predlogu priporočila Vladi Republike Slovenije v zvezi z izvajanjem Zakona o pomilostitvi in potrebnimi spremembami in ga pošlje Državnemu zboru Republike Slovenije.