Skoči do osrednje vsebine

Koronavirus

Aktualne informacije in navodila najdete na spletni strani Koronavirus COVID-2019

Tekoči posli

Vlada od 29. januarja 2020 opravlja tekoče posle. Pojasnilo Službe vlade za zakonodajo.

Arhiv

Staro spletno mesto najdete v arhivu spletišč državne uprave.

  • Izjavo za medije so podali državna sekretarka z Ministrstva za zdravje Simona Repar Bornšek, Mojca Gobec in Darko Čander z Ministrstva za zdravje, Nina Pirnat iz NIJZ in predsednik Zdravstvenega sveta dr. Franc Strle.

  • Vlada je na današnjih sejah odborov med drugim sprejela Program dela državne geodetske službe za leto 2020, v veljavni Načrt razvojnih programov 2020-2023 je uvrstila nov projekt z nazivom »Alpski observatorij za sušo« ter prostorsko ureditev območja Roška.

  • Izjavo za medije so podali Marta Vitek Grgič iz NIJZ, Matjaž Vogrin, strokovni direktor UKC Maribor, Tatjana Lejko Zupanc, predstojnica Infekcijske klinike UKC Ljubljana, Dunja Savnik Winkler, strokovna direktorica Bolnice Nova Gorica, Darko Čander, vodja sektorja za katastrofno medicino.

Aktualno

Dogodki

  • 62. redna seja Vlade Republike Slovenije

    Vlada se bo ob 10. uri sestala na 62. redni seji. Člani vlade bodo med drugim obravnavali predlog celovitega nacionalnega energetskega in podnebnega načrta Republike Slovenije, ki določa energetske cilje, politike in ukrepe Slovenije do leta 2030, s pogledom do leta 2040.

Iskalnik