Skoči do osrednje vsebine

  • Sinoči je bila v veliki dvorani Ite Rine Kulturnega doma Bovec okrogla miza in predstavitev zbornika Američani na Mangartu 1945.

  • Minister za obrambo mag. Matej Tonin je danes, v petek, 25., in jutri, v soboto, 26. septembra, na povabilo predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja član delegacije ob uradnem obisku v Republiki Severni Makedoniji. Med obiskom je imel obrambni minister Tonin tudi dvostransko srečanja z obrambno ministrico Republike Severne Makedonije Radmilo Šekerinsko. Kot je poudarila ministrica, je minister Tonin prvi obrambni minister, ki je obiskal Severno Makedonijo po njenem vstopu v zvezo Nato marca letos.

  • Minister za obrambo mag. Matej Tonin je ob novem državnem prazniku dnevu slovenskega športa v Predsedniški palači, kjer sicer poteka dan odprtih vrat, obiskal pripadnike Gardne enote Slovenske vojske, ki pred Predsedniško palačo od leta 2013 izvajajo častno stražo.

Aktualno

Dogodki

  • Vaja kriznega upravljanja EU Integrated Resolve 2020

    Vaja kriznega upravljanja EU Integrated Resolve 2020 – EU IR20 se izvaja skladno z Načrtom vaj v obrambnem sistemu in sistemu varstva pred naravnimi in drugimi nesrečami v letu 2020. Na vaji sodelujejo vsa ministrstva in nekatere vladne službe. Cilji vaje so skladni s tematiko vaje in sledijo ciljem na ravni EU. Vodja vaje je generalni direktor Direktorata za obrambne zadeve na Ministrstvu za obrambo g. Andrej Kavar.

    MO, Vojkova cesta 55, Ljubljana
Iskalnik