Skoči do osrednje vsebine

Arhiv

Staro spletno mesto najdete v arhivu spletišč državne uprave.

Aktualno

  • Minister za zdravje s predstavniki občin o problematiki zagotavljanja osnovne zdravstvene oskrbe v občinah

    Minister za zdravje Aleš Šabeder se je danes srečal z župani, direktorji zdravstvenih domov in direktorji občinskih uprav. Pogovarjali so se predvsem o pomanjkanju zdravnikov družinske medicine. Minister za zdravje je uvodoma predstavil ukrepe Ministrstva za zdravje na področju reševanja družinske medicine, tako tiste, ki so bili že izvedeni, kot tiste, ki so še v pripravi.

  • Decembrska akcija Slovenija piha 0,0 za več varnosti v prometu

    Začela se je tretja in obenem letošnja zadnja nacionalna preventivna akcija za preprečevanje vožnje pod vplivom alkohola, drog in drugih psihoaktivnih snovi v prometu, ki jo koordinira Agencija za varnost prometa v sodelovanju z Ministrstvom za zdravje, Policijo ter nevladnimi organizacijami. Z akcijo želimo na javnost znova nasloviti pomembno opozorilo: »Alkohol, droge ali druge psihoaktivne snovi močno vplivajo na naše psihofizične sposobnosti in znatno poslabšajo možnosti za varno sodelovanje v prometu!«

  • Srečanje ministra za zdravje s predstavniki sindikatov s področja zdravstvene nege

    Minister za zdravje Aleš Šabeder se je danes srečal s predstavniki sindikata s področja zdravstvene nege in socialnega varstva. Pogovarjali so se priznanju kompetenc tehnikom zdravstvene nege.

Iskalnik