GOV.SI

Vsebinska prenova strani še ni zaključena, zato so nekatere vsebine še nepopolne. Prosimo za razumevanje.

Poslanstvo Mreže za podeželje je spodbujanje mreženja med zainteresiranimi posamezniki in partnerji, ki delujejo na področju razvoja podeželja. S svojim delovanjem nudi pomembno podporo programu razvoja podeželja in je glavno informacijsko-komunikacijsko orodje programa. Vse, ki se želite vključiti v razvoj podeželja, vabljeni k registraciji v bazo Mreže za podeželje!

Naloge Mreže za podeželje

V okviru Mreže za podeželje:

  • informiramo potencialne upravičence o možnostih, ki so na voljo v okviru Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja oz. v okviru Programa razvoja podeželja 2014–2020;
  • izvajamo predstavitve javnih razpisov, delavnice, konference in okrogle mize na temo razvoja podeželja;
  • izvajamo strokovne ekskurzije;
  • zbiramo primere izvedenih praks.
Informativni sestanek o PRP 2014-2020

1 / 3
Mreža za podeželje promovira in informira javnosti o možnostih, ki jih nudi Program razvoja podeželja 2014–2020 s črpanjem finančnih sredstev Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Proračuna Republike Slovenije.

Registracija v bazo Mreže za podeželje

Z registracijo v bazo Mreže za podeželje boste prejemali PRePlet - tedenske elektronske novice, v katerem boste našli informacije o aktualnih razpisih, kaj je aktualno v povezavi s Programom razvoja podeželja 2014–2020 in v povezavi z razvojem podeželjem. Poleg tega boste povabljeni k posredovanju aktualnih novic in potreb s terena.

Prijavite se v Mrežo za podeželje