Skoči do osrednje vsebine

Novice

  • Povzetek poročila o občasnem varnostnem pregledu ter načrt sprememb in izboljšav nuklearke Krško

    Začela se je izvajati tretja faza tretjega občasnega varnostnega pregleda (angleško Periodic Safety Review - PSR) Nuklearne elektrarne Krško (NEK), kar pomeni izvedbo načrta sprememb in izboljšav v obdobju pet let po odobritvi poročila. Za transparentno obveščanje javnost je bil izdelan povzetek poročila o PSR3 v slovenskem jeziku.

  • Jedrske novice za tujino – april 2024

    Izšla je nova številka jedrskih novic za tujino - angleško News from Nuclear Slovenia.

  • Zaključila se je mednarodna vaja INEX-6

    Na Upravi za jedrsko varnost (URSJV) se je zaključila mednarodna vaja INEX-6, ki jo je pripravila Agencija za jedrsko energijo Organizacije za gospodarsko sodelovanje in razvoj (angleško Organisation for Economic Co-operation and Development Nuclear Energy Agency - OECD NEA).

Nevarni izdelki

Naziv proizvoda Datum Priporočila uporabniku

10. 01. 2024

Potrošnikom svetujemo, da TIENS odeje za boljše počutje ne kupujejo, v primeru, da so jo že kupili, naj jo zavržejo ali vrnejo prodajalcu. Priporočeno je odlaganje med komunalne odpadke v zatesnjeni embalaži.

10. 01. 2024

Potrošnikom svetujemo, da TIENS nad posteljnega vložka ne kupujejo, v primeru, da so ga že kupili, naj ga zavržejo ali vrnejo prodajalcu. Priporočeno je odlaganje med komunalne odpadke v zatesnjeni embalaži.

10. 01. 2024

Potrošnikom svetujemo, da TIENS vzglavnika ne kupujejo, v primeru, da so ga že kupili, naj ga zavržejo ali vrnejo prodajalcu. Priporočeno je odlaganje med komunalne odpadke v zatesnjeni embalaži.