Skoči do osrednje vsebine

Ministrstvo za notranje zadeve

Arhiv

Staro spletno mesto najdete v arhivu spletišč državne uprave.

Aktualno

 • V Policiji kupujejo pet psov za operativno delo

  Psi morajo ustrezati delovnim pasmam psov nemški ovčar, belgijski ovčar, nizozemski ovčar ali rotvajler. Svoje ponudbe lahko oddate v več rokih vse do 15. junija 2020, prvi rok za oddajo ponudb pa je že 23. decembra 2019.

 • Ta veseli dan kulture obeležujemo tudi v MNZ in Policiji

  Danes, 3. decembra 2019, je Ta veseli dan kulture, dan, ko se na široko odprejo vrata slovenskih kulturnih ustanov, muzejev, galerij, gledališč, knjižnic. To je dan, ki je z leti prerasel v množičen kulturni dogodek in veselo praznovanje Prešernovega rojstnega dne. Tudi pri nas, v Ministrstvu za notranje zadeve in Policiji, danes na Kotnikovi in v sodelovanju z Zavodom za varstvo kulturne dediščine Slovenije in Mednarodnim grafičnim likovnim centrom. Dogodka sta se udeležila tudi minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar in generalna direktorica policija mag. Tatjana Bobnar, ki sta zbrane nagovorila.

 • Minister Poklukar v Bruslju opozoril na finančno breme lokalnih skupnosti pri soočanju z nezakonitimi migracijami

  Minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar se danes, 2. decembra 2019, udeležuje zasedanja Sveta za pravosodje in notranje zadeve v Bruslju. Dopoldne so ministri namenili razpravi o prihodnosti migracijske in azilne politike, ta razprava se je nato nadaljevala ob delovnem kosilu. Na zasedanju sta sodelovala tudi oba nova komisarja, ki sta predstavila prednostne naloge Evropske komisije na tem področju.

Dogodki

 • Srečanje z župani posavskih občin in poslanci Državnega zbora iz Posavja

  Srečanje ministra za notranje zadeve Boštjana Poklukarja z župani posavskih občin in s poslanci Državnega zbora RS iz Posavja.

  Po zaključku srečanja bo ob 15.15 izjava za javnost.

  Občina Krško, sejna soba D
 • Sprejem ob dnevu človekovih pravic

  Minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar in državna sekretarka mag. Melita Šinkovec se bosta udeležila sprejema Varuha človekovih pravic RS ob dnevu človekovih pravic.

  Kongresni center Brdo pri Kranju
 • Dvostransko srečanje slovenskega in makedonskega notranjega ministra

  Dvostransko srečanje ministra za notranje zadeve Boštjana Poklukarja in makedonskega ministra za notranje zadeve Oliverja Spasovskega v Ljubljani.

  Podrobnosti srečanja bomo objavili v prihodnjih dneh.

  prostori MNZ, Litostrojska 54, Ljubljana
Iskalnik