GOV.SI

Ministrstvo za notranje zadeve

Arhiv

Staro spletno mesto najdete v arhivu spletišč državne uprave.

  • Na Policijski akademiji v Tacnu v Ljubljani je danes, 9. oktobra 2019, potekala slovesna podelitev diplom študentom 3. generacije rednega višješolskega študija po programu Policist. Študij je potekal dve leti; večinoma na Policijski akademiji, kandidati so se deset tednov urili tudi na praksi na policijskih postajah in štirinajst dni na "policijski taktiki" v Gotenici. Vse obveznosti in uspešen zagovor diplomskega dela je opravilo 76 študentk in študentov.

    Svečanosti so se udeležili minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar, generalna direktorica policije mag. Tatjana Bobnar, direktorji notranjih organizacijskih enot Generalne policijske uprave in direktorji policijskih uprav, komandirji policijskih postaj, predavatelji, študente pa so spremljali tudi številni sorodniki.

  • Minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar se danes, 8. oktobra 2019, v Luksemburgu udeležuje zasedanja Sveta ministrov za pravosodje in notranje zadeve.

  • 17. septembra 2019 je postala pravnomočna prva obsodilna sodba zaradi kaznivega dejanja trgovine z ljudmi v primeru nezakonitih klicnih centrov, ki jo je 11. junija 2019 izdalo Okrožno sodišče v Mariboru.

Aktualno

Dogodki

Varno v šolo