Skoči do osrednje vsebine

Ministrstvo za notranje zadeve

Slovenijo prizadela najhujša ujma doslej

Ukrepi države za pomoč po poplavah

Novice

 • Danes

  Migranti so še posebej ranljivi za izkoriščanje, zlorabo in sodobne oblike suženjstva

  Državna sekretarka Helga Dobrin je nagovorila udeležence konference z naslovom Preprečevanje, boj in odzivanje na trgovanje z ljudmi v kontekstu azila in migracij, ki so jo organizirali Visoki komisariat Združenih narodov za begunce (UNHCR), Ministrstvo za notranje zadeve, Svet Evrope in Društvo Ključ – center za boj proti trgovanju z ljudmi.

 • Grožnje tihotapljenja migrantov se moramo lotiti skupaj

  Minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar se je udeležil mednarodne konference o Globalnem zavezništvu v boju proti tihotapljenju migrantov v Bruslju. Cilj konference, ki jo je organizirala Evropska komisija, je okrepiti prizadevanja za obravnavanje izziva, ki ga predstavlja tihotapljenje migrantov.

 • Slovenska donirana helikopterska oprema že v uporabi v Severni Makedoniji

  Državna sekretarka Tina Heferle se je v Skopju udeležila slovesnosti ob dnevu letalske enote Ministrstva za notranje zadeve Republike Severne Makedonije. Ob tej priložnosti je zbrane tudi nagovorila, v nadaljevanju obiska pa se je srečala še z državno sekretarko Magdaleno Nestorovsko.

Dogodki

  do
Ministrstvo za notranje zadeve, Litostrojska 54, Ljubljana

Podelitev priznanj enotam v ministrstvu in Policiji ter posameznikom za požrtvovalnost med poplavami

V petek, 8. decembra 2023, ob 13. uri bosta minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar in namestnik generalnega direktorja policije Igor Ciperle podelila priznanja za požrtvovalnost enotam in izjemnim posameznikom, ki so se posebej izkazali v času najhujših poplav, ki so kdaj koli prizadele Slovenijo.