Skoči do osrednje vsebine

Ministrstvo za notranje zadeve

Aktualno

  • Lobnikar: Migracijske izzive lahko učinkovito obravnavamo le s sodelovanjem in skupnim pristopom

    Državni sekretar dr. Branko Lobnikar se je v Sarajevu udeležil dvodnevne regionalne konference Sarajevski migracijski dialog.

  • V Beli krajini krepimo dialog z lokalnimi skupnostmi

    Ministrica za notranje zadeve mag. Tatjana Bobnar je obiskala Belo krajino. V Črnomlju se je srečala z županom Andrejem Kavškom, nato sta si v Vinici skupaj ogledala poškodovano panelno ograjo na meji. Pogovarjala sta se predvsem o odstranjevanju ograje in tematikah, povezanih z romsko skupnostjo.

  • Ministrica z županoma Podlehnika in Žetal o razmerah ob meji

    Ministrica za notranje zadeve mag. Tatjana Bobnar uresničuje svoje zaveze za čim bolj intenzivno sodelovanje z lokalnimi skupnostmi ob slovensko-hrvaški meji. S sodelavci se je tako sestala z županom Občine Podlehnik mag. Sebastianom Toplakom in županom Občine Žetale Antonom Butolenom. Pogovarjali so se predvsem o razmerah na meji, povezanih z nezakonitimi migracijami.

Dogodki

  do

Preventivna akcija za varnost na železnicah

Policisti bodo skupaj s predstavniki Slovenskih železnic sodelovali v mednarodni preventivni akciji Railpola, evropskega združenja policij, ki skrbijo za varnost na železnicah.

 
prostori fakultete, Kotnikova ulica 8, Ljubljana

Dan Fakultete za varnostne vede

Nagovor ministrice za notranje zadeve mag. Tatjane Bobnar na prireditvi ob dnevu Fakultete za varnostne vede Univerze v Mariboru.