Skoči do osrednje vsebine

Ministrstvo za notranje zadeve

  • Pred kratkim smo končali celovito energetsko sanacijo objekta Policijske postaje Kranjska Gora. Stavbo so na slovesnosti simbolno predali v uporabo minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar, namestnik generalnega direktorja policije mag. Robert Ferenc in načelnik Policijske postave Kranjska Gora Damjan Lepoša.

  • Minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar z najožjimi sodelavci se je sestal s predsednikom Nogometne zveze Slovenije Radenkom Mijatovićem in generalnim sekretarjem Martinom Koželjem. Pregledali so dosedanje aktivnosti za zagotavljanje večje varnosti na športnih prireditvah in pri zaostritvi zakonodaje za odpravo huliganstva v športu in se pogovorili o možnih nadaljnjih ukrepih.

  • Vsem, ki boste med prvomajskimi prazniki in poletnimi počitnicami potovali v tujino, svetujemo, da pravočasno preverite, ali imate ustrezen in veljaven dokument za potovanje v tujino. Če je veljavnost dokumenta že ali bo kmalu potekla, pravočasno vložite vlogo za izdajo novega.

Novice

Dogodki

 
Dom II. slovenskega tabora, Aškerčeva ulica 9a, 3310 Žalec

Osrednja občinska proslava ob dnevu upora proti okupatorju

Minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar bo slavnostni govornik na osrednji občinski proslavi ob dnevu upora proti okupatorju. Po dogodku bomo objavili sporočilo za javnost.