Skoči do osrednje vsebine

Stalno predstavništvo pri OECD Pariz

Obvestilo Ministrstva za zunanje in evropske zadeve

Državljanom svetujemo, da pri načrtovanju poti v tujino preverite veljavnost svojih dokumentov, spremljate razmere na območju načrtovane poti, poskrbite za ustrezno potovalno zdravstveno zavarovanje, preverite pogoje vstopa v ciljno in tranzitne države ter upoštevate navodila tamkajšnjih oblasti. Izpolnite lahko tudi spletni obrazec o vašem potovanju v tujino.

 • Junija 2024 je izšla druga letošnja številka Novičnika, publikacije Stalnega predstavništva pri Organizaciji za gospodarsko sodelovanje in razvoj (angleško Organisation for Economic Co-operation and Development – OECD), kjer so predstavljeni aktualni dogodki in aktivnosti v zvezi z delom OECD.

 • Marca 2024 je izšla prva letošnja številka Novičnika, publikacije Stalnega predstavništva pri Organizaciji za gospodarsko sodelovanje in razvoj (angleško Organisation for Economic Co-operation and Development – OECD), kjer so predstavljeni aktualni dogodki in aktivnosti v zvezi z delom OECD.

 • Decembra 2023 je izšla letošnja četrta številka Novičnika, publikacije Stalnega predstavništva pri Organizaciji za gospodarsko sodelovanje in razvoj (angleško Organisation for Economic Co-operation and Development – OECD), kjer so predstavljeni aktualni dogodki in aktivnosti v zvezi z delom OECD.

Novice

 • Generalni direktor Šešum na konferenci Organizacije za gospodarsko sodelovanje in razvoj

  Generalni direktor za gospodarsko in javno diplomacijo na Ministrstvu za zunanje in evropske zadeve dr. Slobodan Šešum se je udeležil konference Organizacije za gospodarsko sodelovanje in razvoj (angleško Organisation for Economic Co-operation and Development – OECD) na visoki ravni o jugovzhodni Evropi v Parizu.

 • OECD Novičnik - oktober 2023

  Oktobra 2023 je izšla letošnja tretja številka Novičnika, publikacije Stalnega predstavništva pri Organizaciji za gospodarsko sodelovanje in razvoj (angleško Organisation for Economic Co-operation and Development – OECD), kjer so predstavljeni aktualni dogodki in aktivnosti v zvezi z delom OECD.

 • OECD Novičnik - julij 2023

  Julija 2023 je izšla letošnja druga številka Novičnika, publikacije Stalnega predstavništva pri Organizaciji za gospodarsko sodelovanje in razvoj (angleško Organisation for Economic Co-operation and Development – OECD), kjer so predstavljeni aktualni dogodki in aktivnosti v zvezi z delom OECD.