Skoči do osrednje vsebine

V Službi za odnose z javnostmi strateško načrtujemo in izvajamo komunikacijske dejavnosti ministrstva s ciljem na eni strani transparentnega delovanja ministrstva in ter na drugi strani kar najboljše obveščenosti gospodarskih in turističnih panog o aktivnostih in priložnostih finančne in drugih oblik pomoči za različne subjekte.

Med našimi nalogami so upravljanje odnosov z mediji (sporočila za javnost, novinarske konference, izjave, odgovarjanje na novinarska vprašanja), urejanje vsebin na digitalnih kanalih ministrstva in komunikacijska podpora tako vodstvu kot direktoratom ministrstva. Samostojno pripravljamo tudi komunikacijske materiale tako za tiskane kot digitalne medije, organiziramo različne dogodke in izvajamo interno komuniciranje z zaposlenimi.

Medijske poizvedbe oz. vprašanja novinarjev sprejemamo na centralnem elektronskem naslovu službe: pr.mgts@gov.si ali vam po telefonu odgovorita predstavnika za odnose z javnostmi. Potrudili se bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času, odvisno od zahtevnosti želenih informacij in razpoložljivosti strokovnih služb.

Sodelavci

Logotip ministrstva