Skoči do osrednje vsebine

Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport

  • Slovenski podjetniški sklad (v nadaljevanju SPS) je objavil javni razpis P2 2024 – Spodbude za zagon inovativnih podjetij v podporo razvoja inovativnih idej podjetnih posameznikov in skupin ter pomoč do tržnega uspeha. Razpisanih 2,16 milijona evrov spodbud bo omogočilo zagon 30 tehnološko inovativnih podjetij, ki razvijajo inovativne produkte, procese in storitve z visoko dodano vrednostjo.

  • Strokovnjaki Ministrstva za notranje zadeve, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport, Olimpijskega komiteja Slovenije in Nogometne zveze Slovenije so se sestali na delovnem sestanku in razpravljali o dodatnih ukrepih in rešitvah za večjo varnost na športnih prireditvah.

  • Minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar in minister za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han sta se srečala s predsednikoma Olimpijskega komiteja Slovenije in Nogometne zveze Slovenije Franjem Bobincem in Radenkom Mijatovićem.

Novice

Dogodki

  do
Urad Republike Slovenije za meroslovje, Tkalska ulica 15, 3000 Celje

Otvoritev prenovljenega laboratorija za plemenite kovine

Prenovljeni laboratorij za plemenite kovine v Celju bosta otvorila minister za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han in direktor Urada za meroslovje dr. Samo Kopač. Otvoritve se bo udeležil tudi župan Mestne občine Celje g. Matija Kovač.

  do
Gospodarsko razstavišče, dvorana Urška

Dan slovenskega lesarstva

Dan slovenskega lesarstva je osrednji nacionalni strokovni dogodek slovenske lesne industrije.

  do
Kranjska Gora, Hotel Kompas

Slovensko-francoski poslovni forum

Skupaj z Javno agencijo SPIRIT Slovenija, Francoskim veleposlaništvom v Sloveniji, Francosko-slovenskim poslovnim klubom ter Slovensko-francoskim poslovnim klubom organiziramo Slovensko-francoski poslovni forum.