GOV.SI

Vsebinska prenova strani še ni zaključena, zato so nekatere vsebine še nepopolne. Prosimo za razumevanje.

projekt ee62a13189   P11
eUprava = Smer prava
Ali ste vedeli, da lahko na eUpravi spremenite naslov vašega prebivališča? Ali ste vedeli, da lahko prav tam tudi podaljšate vaše prometno dovoljenje? Ali pa vpogledate v vaše osebne podatke, ki so shranjeni v državnih evidencah. In vse to brez čakanja v vrsti!

Na portalu eUprava lahko vidite podatke, ki jih o vas hrani država, preverite veljavnost vaših dokumentov, ter dodate vpogled v veljavnost dokumentov vaših mladoletnih otrok. Naročite se lahko na opomnik, da ne boste pozabili na iztek veljavnosti vaših dokumentov in dokumentov vaših otrok. Preko portala eUprava lahko elektronsko oddate vloge. Katere vloge ste oddali imate shranjeno v Moji eUpravi, preko statusov pa lahko spremljate reševanje vaše vloge. Pogledate si lahko tudi prekrške, za katere je Policija izdala plačilni nalog in morebitno število zanj izrečenih kazenskih točk. Preverite lahko tudi, kdaj vam poteče veljavnost prometnega dovoljenja, kdaj imate naslednji tehnični pregled, pa tudi, koliko CO2 ste doslej ustvarili z uporabo vozila. Sveže podatke lahko pridobite tudi o vaših nepremičninah, in to v le nekaj minutah. Vir podatkov je register nepremičnin, za katerega skrbi Geodetska uprava Republike Slovenije. Podatke lahko najdete tudi o vašem plovilu, če ga imate v lasti. 
 
V Moji eUpravi je na voljo predal za dokumente. V njem lahko hranite dokumente, ki jih potrebujete pri oddaji elektronskih vlog. Pohitrite poslovanje z državo in prihranite na papirju.
 
eUprava ponuja več kot 180 različnih elektronskih vlog na področjih, ki spremljajo vse pomembnejše dogodke v življenju posameznika: vse od rojstva, šolanja, zaposlitve pa do upokojitve. 
 
Privarčujte vaš dragoceni čas in denar ter informacije in vloge poiščite na vaši eUpravi