Skoči do osrednje vsebine

Javni razpis za sofinanciranje organizacij civilne družbe v Republiki Sloveniji, katerih osnovna dejavnost je namenjena slovenski narodni skupnosti zunaj Republike Slovenije za obdobje 2024–2026

Rok za prijavo je potekel.

Urad Vlade Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu, objavlja Javni razpis za sofinanciranje organizacij civilne družbe v Republiki Sloveniji, katerih osnovna dejavnost je namenjena slovenski narodni skupnosti zunaj Republike Slovenije za obdobje 2024–2026.

Namen javnega razpisa za sofinanciranje organizacij civilne družbe v Republiki Sloveniji, katerih osnovna dejavnost je namenjena slovenski narodni skupnosti zunaj Republike Slovenije za obdobje 2024–2026 (v nadaljevanju: javni razpis), je financiranje rednega delovanja organizacij civilne družbe v Republiki Sloveniji, katerih osnovna dejavnost je namenjena slovenski narodni skupnosti zunaj Republike Slovenije, vsestransko spodbujanje dejavnosti Slovencev, ki živijo zunaj Republike Slovenije in njihovo povezovanje z Republiko Slovenijo.

Besedilo javnega razpisa

Razpisna dokumentacija

Navodila za prijavo in registracijo v aplikacijo eJR

Kontakt

Vsa dodatna pojasnila in informacije dobite na Uradu Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu vsak dan med 9. in 14. uro, tel. številko 01 230 80 00 oziroma po elektronski pošti na naslovu urad.slovenci@gov.si.