Skoči do osrednje vsebine

Interni natečaj za napotitev nacionalnih strokovnjakov na mesta v Evropski komisiji - september 2020 -rok za prijave 20.10. 2020

Rok za prijavo je potekel.

Na podlagi 9. in 12. člena Zakona o napotitvi oseb v mednarodne civilne misije in mednarodne organizacije  objavljamo interni natečaj za napotitev nacionalnih strokovnjakov v različne generalne direktorate Evropske komisije.

Kandidate prosimo, da pred prijavo natančno preverijo zahtevane pogoje o posameznem razpisanem mestu, kot jih navaja Evropska komisija (podrobnosti o razpisanih sekundiranih mestih so priložene).

Kandidati morajo svoji prijavi (vlogi) obvezno priložiti:

  • pisno soglasje predstojnika organa, v katerem je kandidat zaposlen; soglasje se mora nanašati na konkretno delovno mesto (ime generalnega direktorata, enoto in delovno mesto), na katerega se kandidat prijavlja (prilagamo vzorec soglasja),
  • izpolnjen elektronski CV obrazec; v obrazcu je treba navesti ime generalnega direktorata, enoto in natančen naziv mesta, na katerega se kandidat prijavlja.

Evropska komisija zaradi preobsežne dokumentacije, ki jo prejema, kandidate poziva, da ne prilagajo dokazil, ki v razpisu niso zahtevana!

Kandidati prijave pošljejo na e-naslov napotitve.mzz@gov.si. Kontaktni naslov za morebitna dodatna vprašanja ali pojasnila je prav tako napotitve.mzz@gov.si.

Notranji rok za prijave je 20. oktober 2020.

Veljavne so le kandidature, ki bodo poslane na elektronski naslov napotitve.mzz@gov.si. Kandidature bodo obravnavane in na Evropsko komisijo posredovane v skladu z Zakonom o napotitvi oseb v mednarodne civilne misije in mednarodne organizacije.

Razpisana delovna mesta z internim rokom za prijave 20.oktober 2020