Skoči do osrednje vsebine

Služba vlade za razvoj in evropsko kohezijsko politiko

  • Služba Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko je odobrila evropska sredstva iz Evropskega sklada za regionalni razvoj za projekt »Izdelava projektne dokumentacije navezovalne ceste 3. razvojne osi - Vzhodna obvoznica Ravne«. To je še ena v nizu naložb, v okviru katerih z evropskimi sredstvi povezujemo Slovenijo.

  • Služba Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko je odobrila evropska sredstva za »Javni razpis za vlaganja v kakovostno in trajnostno preoblikovanje slovenskega turizma za krepitev njegove odpornosti«, ki ga bo izvedlo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in za katerega bo sredstva prispeval Evropski sklad za regionalni razvoj iz virov React-EU.

  • Služba Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko je odobrila evropska sredstva za projekt »COVID19-Ureditev stavbe ZVD v UKC Ljubljana«. Sredstva, s katerimi bo Ministrstvo za zdravje prenovilo in ustrezno opremilo obstoječo stavbo nekdanjega zavoda za varstvo pri delu (ZVD) v Univerzitetnem kliničnem centru (UKC) Ljubljana, bo prispeval Evropski sklad za regionalni razvoj iz virov React-EU.

Aktualno