Skoči do osrednje vsebine

Služba vlade za razvoj in evropsko kohezijsko politiko

 • V Službi vlade za razvoj in evropsko kohezijsko politiko smo izdali odločitev o finančni podpori za javni razpis »Spodbude za digitalno transformacijo MSP (P4D-C19)«. Skupna višina sredstev, namenjenih za izvedbo javnega razpisa, znaša 15 milijonov evrov, ki jih prispeva Evropski sklad za regionalni razvoj. Razpis je danes objavil Slovenski podjetniški sklad.

 • Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko je izdala odločitvi o finančni podpori za projekta »Obnovitev mokrotnih habitatov ob Muri« in »VIZIJA POHORJE 2030 – Izboljšanje stanja traviščnih, vodnih in manjšinskih gozdnih habitatov ter zagotavljanje mirnih con na Pohorju«. Za projekta v višini dobrih 6,7 milijona evrov bo Evropski sklad za regionalni razvoj (ESRR) prispeval dobrih 5,3 milijona evrov.

 • V Službi vlade za razvoj in evropsko kohezijsko politiko smo izdali odločitev o finančni podpori za projekt »Izgradnja komunalne opreme za degradirano območje Garant Polzela«. Vrednost projekta, ki ga bo izvajala Občina Polzela, znaša dobrih 703.000 evrov, od tega bo Evropski sklad za regionalni razvoj prispeval 337.500 evrov.

Aktualno

 • Evropska sredstva za odvajanje odpadnih voda za industrijsko cono Vuzenica

  Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko je izdala odločitev o finančni podpori za projekt »Izgradnja sekundarnega voda za odvajanje odpadnih voda za industrijsko cono Vuzenica«. Za projekt v višini 319.000 evrov, ki ga bo izvajala občina Vuzenica, bo Evropski sklad za regionalni razvoj prispeval dobrih 236.000 evrov.

 • Evropska sredstva za Zasavski podjetniški inkubator

  Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko je izdala odločitev o finančni podpori za projekt »Zasavski podjetniški inkubator«. Za projekt v višini dobrih 2 milijonov evrov bo Evropski sklad za regionalni razvoj prispeval dobrih 1,2 milijona evrov.

 • Evropska sredstva za podjetniško usposabljanje v Primorsko-notranjski in Pomurski razvojni regiji

  Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko je izdala odločitvi o finančni podpori za projekta »Podjetno nad izzive v Primorsko–notranjski razvojni regiji« in »Podjetno nad izzive v Pomurski razvojni regiji«. Za projekta v višini dobrih 1,4 milijona evrov bo Evropski sklad za regionalni razvoj (ESSR) prispeval dober milijon evrov. Gre za naslednja dva v vrsti od osmih projektov v okviru celovitega projekta »Podjetno nad izzive«, ki se bo izvajal na področju celotne Slovenije. Njegov namen je podjetniško usposabljanje oseb, ki želijo uresničiti podjetniško idejo.

Iskalnik