Skoči do osrednje vsebine

Služba vlade za razvoj in evropsko kohezijsko politiko

Aktualno

  • Državna sekretarka Kirbiš Rojs na konferenci Razvojni pogled Posavja 2021–2027

    Državna sekretarka mag. Monika Kirbiš Rojs je na povabilo Regionalne razvojne agencije Posavje na spletni konferenci Razvojni pogled Posavja 2021–2027 predstavila proces programiranja evropskih kohezijskih sredstev, tudi z vidika komplementarnosti z drugimi viri financiranja.

  • Državna sekretarka mag. Monika Kirbiš Rojs na posvetu »Vizija RISS za učinkovit dvojni prehod«

    Državna sekretarka mag. Monika Kirbiš Rojs se je udeležila posveta »Vizija RISS za učinkovit dvojni prehod«, ki ga je gostilo Strateško razvojno-inovacijsko partnerstvo Materiali kot končni produkti (SRIP MATPRO). Na dogodku je predstavila Naložbene prioritete evropske kohezijske politike v programskem obdobju 2021–2027, tudi z vidika prenove Slovenske strategije pametne specializacije (S4).

  • Krepimo varnost udeležencev v prometu: Evropska sredstva za prometno ureditev v Kranju

    Služba Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko je odobrila sredstva iz Evropskega sklada za regionalni razvoj za projekt »CTN Postavitev sistemov za umirjanje hitrosti, obveščanje uporabnikov MPP in usmerjanje voznikov do parkirišč«. To je še en v nizu projektov, s katerim krepimo varnost udeležencev v prometu in odpravljamo prometne zastoje.