Skoči do osrednje vsebine

Služba vlade za razvoj in evropsko kohezijsko politiko

  • Mag. Monika Kirbiš Rojs, državna sekretarka v Službi vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, je v pogovoru za Pisarno Evropskega parlamenta v Sloveniji odgovarjala na vrsto vprašanj, povezanih s črpanjem evropskih sredstev in o aktualnih vprašanjih evropske politike.

  • Služba Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko je odobrila projekt »Komunalna infrastruktura OPPN ŠM_40« v okviru dogovora za razvoj regij. Vrednost projekta znaša dobrih 465.000 evrov, od tega bo Evropski sklad za regionalni razvoj prispeval dobrih 190.000 evrov.

  • Pivka, 21. maj 2020 - Minister Zvone Černač, pristojen za razvoj, strateške projekte in kohezijo ter državna sekretarka mag. Monika Kirbiš Rojs sta danes na povabilo župana obiskala občino Pivka. Z županom Robertom Smrdeljem in sodelavci so se pogovarjali o aktualnih in prihodnjih projektih občine, financiranih s pomočjo EU sredstev, ki bodo pripomogli k boljšemu življenju tamkajšnjih prebivalcev, pa tudi k hitrejšem in učinkovitejšemu razvoju občine Pivka. V Parku vojaške zgodovine se jim je pridružil tudi minister za kulturo dr. Vasko Simoniti.

Aktualno

Iskalnik