Skoči do osrednje vsebine

Koronavirus (SARS-CoV-2)

Aktualne informacije in navodila najdete na strani Koronavirus (SARS-CoV-2).

Se želite cepiti proti covid-19? Prijavite se!

Na pametne telefone si namestimo aplikacijo #OstaniZdrav, ki nam sporoči, ali smo bili v stiku z okuženo osebo.

Nosimo zaščitno masko, redno si umivajmo in razkužujmo roke, poskrbimo za pravilno higieno kašlja ter ohranimo medosebno razdaljo dveh metrov.

 • Na povabilo predsednika Državnega zbora Republike Slovenije gospoda Igorja Zorčiča je bil na uradnem obisku v Republiki Sloveniji predsednik Državnega zbora Republike Avstrije mag. Wolfgang Sobotka.

 • Na povabilo predsednika Republike Slovenije gospoda Boruta Pahorja je bil na uradnem obisku v Republiki Sloveniji predsednik Švicarske konfederacije gospod Guy Parmelin.

 • Na povabilo predsednika Republike Slovenije gospoda Boruta Pahorja sta bila na obisku na Brdu pri Kranju predsednik Portugalske republike dr. Marcelo Rebelo de Sousa in predsednik Zvezne republike Nemčije gospod Frank-Walter Steinmeier.

Aktualno

 • Sprejem za mlade zgodovinarje in zgodovinarke

  Predsednik Republike Slovenije gospod Borut Pahor je v Vili Podrožnik priredil sprejem za mlade zgodovinarje in zgodovinarke ob zaključku programa Zveze prijateljev mladine Slovenije »Mladi raziskovalci zgodovine« v šolskem letu 2020/2021.

 • Sprejem za prejemnike Bloudkovih priznanj za leto 2020

  Predsednik Republike Slovenije gospod Borut Pahor je na Račjem otoku na posestvu Brdo priredil sprejem za prejemnike Bloudkovih priznanj za leto 2020.

 • Delovni obisk predsednika Vlade Črne gore

  Na povabilo predsednika Vlade Republike Slovenije gospoda Janeza Janše je bil na delovnem obisku v Republiki Sloveniji predsednik Vlade Črne gore dr. Zdravko Krivokapić.