Skoči do osrednje vsebine

 • Predsednik Vlade Republike Slovenije gospod Janez Janša je v sklopu regijskega obiska Vlade Republike Slovenije obiskal Obalno-kraško regijo.

 • Na povabilo predsednika Republike Slovenije gospoda Boruta Pahorja se je na uradnem obisku v Republiki Sloveniji mudila predsednica Slovaške republike gospa Zuzana Čaputová.

 • Na vrhu EU – Zahodni Balkan, ki ga je na Brdu pri Kranju gostilo slovensko predsedstvo Sveta EU, so se zbrali voditelji in voditeljice držav članic EU in šestih partneric z Zahodnega Balkana.

Aktualno

 • Sprejem za diamantne maturantke in maturante

  Predsednik Republike Slovenije gospod Borut Pahor in ministrica za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije dr. Simona Kustec sta v dvorani Grandis Kongresnega centra Brdo priredila sprejem za diamantne maturantke in maturante, ki so na maturi 2021 dosegli vse možne točke.

 • Odlikovanje red za izredne zasluge kanclerki Zvezne republike Nemčije gospe Angeli Merkel

  Predsednik Republike Slovenije gospod Borut Pahor je z redom za izredne zasluge odlikoval predsednico Vlade Zvezne republike Nemčije dr. Angelo Merkel za osebne zasluge za poglobitev vsestranskih odnosov med Republiko Slovenijo in Zvezno republiko Nemčijo ter verodostojno evropsko voditeljstvo.

 • Regijski obisk Vlade Republike Slovenije v Zasavju

  Predsednik Vlade Republike Slovenije gospod Janez Janša je v sklopu regijskega obiska Vlade Republike Slovenije obiskal Zasavsko regijo.

  Med drugim sta potekala skupni delovni posvet Vlade Republike Slovenije v Medgeneracijskem središču ŠMELC in zaključno srečanje Vlade Republike Slovenije z župani, gospodarstveniki in drugimi nosilci razvoja v Delavskem domu Trbovlje.