Skoči do osrednje vsebine

Novice

Prilagodite izpis

Filters.LEGEND_TITLE
Ponastavi
 • Regijski obisk vlade v Savinjski regiji

  Predsednik Vlade Republike Slovenije gospod Janez Janša je v sklopu regijskega obiska Vlade Republike Slovenije obiskal Savinjsko regijo.

 • Neformalno srečanje ministrov in ministric za ekonomske in finančne zadeve

  Na Brdu pri Kranju je potekalo dvodnevno neformalno srečanje ministrov in ministric za ekonomske in finančne zadeve, ki ga je vodil minister za finance mag. Andrej Šircelj.

 • Vladni obisk Goriške regije

  Predsednik Vlade Republike Slovenije gospod Janez Janša je v sklopu regijskega obiska Vlade Republike Slovenije obiskal Goriško regijo.

 • Zlati red za zasluge Zvezi društev za slepe in slabovidne Slovenije

  Predsednik Republike Slovenije gospod Borut Pahor je z zlatim redom za zasluge odlikoval Zvezo društev za slepe in slabovidne Slovenije za izjemne zasluge pri povezovanju slepih in slabovidnih in pri spodbujanju njihovega vključevanja v družbo ter za uspehe pri uveljavljanju novih, izvirnih rešitev za temeljna vprašanja slepote in slabovidnosti ob stoletnici delovanja.


 • Neformalno srečanje ministrov za kmetijstvo

  V sklopu predsedovanja Republike Slovenije Svetu EU se je od 5. do 7. septembra 2021 v Kongresnem centru Brdo odvijalo neformalno srečanje ministrov za kmetijstvo.

 • Neformalno srečanje ministrov za zunanje zadeve

  V sklopu predsedovanja Republike Slovenije Svetu EU je 2. in 3. septembra 2021 na Brdu pri Kranju potekalo neformalno srečanje ministric in ministrov za zunanje zadeve (Gymnich).

 • Blejski strateški forum

  Predsednik Republike Slovenije gospod Borut Pahor, predsednik Državnega zbora gospod Igor Zorčič in predsednik Vlade Republike Slovenije gospod Janez Janša so se udeležili otvoritve Blejskega strateškega foruma v Festivalni dvorani na Bledu.

 • Sprejem ob zaključku natečaja Prostovoljec leta 2020

  Predsednik Republike Slovenije gospod Borut Pahor je v dvorani Grandis Kongresnega centra Brdo priredil sprejem ob zaključku natečaja Prostovoljec leta 2020.

 • Uradni obisk predsednika državnega zbora v Republiki Srbiji

  Predsednik Državnega zbora Republike Slovenije gospod Igor Zorčič se je od 25. do petka, 27. avgusta 2021 mudil na uradnem obisku v Republiki Srbiji.

 • Uradni obisk ministra za zunanje in evropske zadeve Republike Malte

  Na povabilo ministra za zunanje zadeve Republike Slovenije dr. Anžeta Logarja je bil od 24. do 26. avgusta 2021 na uradnem obisku v Republiki Sloveniji minister za zunanje in evropske zadeve Republike Malte gospod Evarist Bartolo.

 • Sprejem za slovensko olimpijsko reprezentanco

  Predsednik Republike Slovenije gospod Borut Pahor in ministrica za izobraževanje znanost in šport Republike Slovenije dr. Simona Kustec sta na terasi Gradu Brdo priredila sprejem za slovensko reprezentanco ob zaključku poletnih olimpijskih iger Tokio 2020.

 • Neformalno zasedanje Sveta EU za splošne zadeve

  V sklopu predsedovanja Republike Slovenije Svetu EU je 22. in 23. julija 2021 v Ljubljani in na Brdu pri Kranju potekalo neformalno zasedanje Sveta EU za splošne zadeve (GAC).

 • Neformalno zasedanje ministric in ministrov za konkurenčnost

  Na brdu pri Kranju je v sklopu predsedovanja Republike Slovenije Svetu EU 21. in 22. julija 2021 potekalo neformalno zasedanje ministric in ministrov za konkurenčnost (notranji trg in industrija).

 • Neformalno srečanje ministrov za okolje

  V sklopu predsedovanja Republike Slovenije Svetu EU je od 20. do 21. julija 2021 v Kongresnem centru Brdo potekalo neformalno srečanje ministrov za okolje (ENVI).

 • Neformalno srečanje ministrov za konkurenčnost

  V sklopu predsedovanja Republike Slovenije Svetu EU je od 18. julija 2021 do 20. julija 2021 v Kongresnem centru Brdo potekalo neformalno srečanje ministrov in ministric pristojnih za konkurenčnost (raziskave).

 • Neformalno zasedanje Sveta Evropske unije za pravosodje in notranje zadeve

  V sklopu predsedovanja Republike Slovenije Svetu EU se je 15. in 16. julija 2021 v Kongresnem centru Brdo odvijalo neformalno zasedanje Sveta Evropske unije za pravosodje in notranje zadeve.

 • Tretje srečanje predsednikov Slovenije, Avstrije in Hrvaške v Sloveniji

  Na povabilo predsednika Republike Slovenije gospoda Boruta Pahorja sta se v Galeriji Božidar Jakac v Kostanjevici na Krki predsednik zvezne Republike Avstrije dr. Alexander Van der Bellen in predsednik Republike Hrvaške gospod Zoran Milanović udeležila neformalnega trilateralnega srečanja predsednikov Republike Slovenije, Republike Avstrije in Republike Hrvaške.

 • Delovno srečanje predsednikov vlad Višegrajske skupine

  Predsednik Vlade Republike Slovenije gospod Janez Janša je v Narodni galeriji priredil srečanje s predsedniki vlad Višegrajske skupine, ki so se ga udeležili predsednik Vlade Madžarske gospod Viktor Orban, predsednik Vlade Republike Poljske gospod Mateusz Morawiecki, predsednik Vlade Slovaške republike gospod Eduard Heger in predsednik Vlade Češke republike gospod Andrej Babiš.

 • Neformalno srečanje ministrov in ministric Sveta za zaposlovanje in socialno politiko

  V sklopu predsedovanja Republike Slovenije Svetu EU se je 8. in 9. julija 2021, v Kongresnem centru Brdo odvijalo neformalno srečanje ministrov in ministric Sveta za zaposlovanje in socialno politiko (EPSCO) in 2. zasedanje ministric in ministrov za zaposlovanje in socialno politiko EU in Zahodnega Balkana.

 • Državno odlikovanje zlati red za zasluge Gospodarski zbornici Slovenije

  Predsednik Republike Slovenije gospod Borut Pahor je z zlatim redom za zasluge odlikoval
  Gospodarsko zbornico Slovenije za 170 let povezovanja in spodbujanja slovenskega gospodarstva doma in v svetu.