Skoči do osrednje vsebine

Direkcija za infrastrukturo

Koronavirus (SARS-CoV-2)

Aktualne informacije in navodila najdete na strani Koronavirus (SARS-CoV-2).

Na pametne telefone si namestimo aplikacijo #OstaniZdrav, ki nam sporoči, ali smo bili v stiku z okuženo osebo.

Nosimo zaščitno masko, redno si umivajmo in razkužujmo roke, poskrbimo za pravilno higieno kašlja ter ohranimo medosebno razdaljo dveh metrov.

Aktualno

  • Sanacija mostu čez reko Dravo v Rušah

    Direkcija za infrastrukturo bo predvidoma v letu 2021, takoj po izvedbi javnega naročila in pridobitvi izvajalca del, pristopila k sanaciji mostu čez Dravo v Rušah. V času izvajanja del je predvidena popolna zapora mostu. Od predvidoma novembra 2020 do začetka del bosta veljali omejitev hitrosti na 30 km/h in omejitev prometa za vozila z največjo dovoljeno maso nad 25 ton.

  • Zaradi rekonstrukcije sprememba začasnega prometnega režima na cesti G1-5/0331 Zidani Most-Radeče

    V sklopu rekonstrukcije glavne ceste dolžine 1.230 metrov je predvidena širitev glavne ceste proti Savi. Glede na to, da rekonstrukcija poteka v zahtevnih pogojih gradnje, saj je obstoječa cesta umeščena med reko Savo in železniško progo, je za varno in kvalitetno izvedbo del potrebna zapora ceste, kot je navedeno spodaj.

  • Začetek popolne zapore železniške proge med Kranjem in Jesenicami

    V ponedeljek, 2. novembra 2020, bo v okviru projekta nadgradnje železniške proge Ljubljana–Kranj–Jesenice–d.m. uvedena popolna zapora železniške proge na odseku med Kranjem in Jesenicami, ki bo trajala do 2. junija 2021. V času popolne zapore bo izvedena glavnina del v okviru nadgradnje železniških odsekov Podnart–Lesce Bled in Kranj–Podnart.