Skoči do osrednje vsebine

Ministrstvo za javno upravo

 • Delovno srečanje vodstva Ministrstva za javno upravo z načelniki upravnih enot, teh je 58, je bilo namenjeno predvsem seznanitvi s pogajanji glede plačne reforme, financami pred zaključkom leta, predstavitvi projekta Skrinja 2.0. in iskanju odgovorov na vprašanje, kako do hitrejših upravnih storitev in manjšega števila nerešenih zadev tudi s pomočjo sprememb predpisov in normativnih okvirjev.

 • Generalni sekretarji, vodje kadrovskih služb in kadrovski strokovnjaki državne uprave so se v organizaciji Ministrstva za javno upravo danes sestali na zaključnem srečanju ob koncu izvajanja operacije Učinkovito upravljanje zaposlenih, v okviru katere so uspešno zaključili projekt Vzpostavitev kompetenčnega modela v državni upravi.

 • Minister za finance v funkciji ministra za javno upravo Klemen Boštjančič se je danes sestal s predsednikom Sindikata državnih organov Frančiškom Verkom in sindikalnimi zaupniki nekaterih upravnih enot zaradi jutri napovedane stavke na upravnih enotah in njihovih stavkovnih zahtev.

Novice

 • Danes

  Zaključno srečanje ob koncu izvajanja operacije Učinkovito upravljanje zaposlenih

  V petek, 24. 11. 2023 je potekalo zaključno srečanje ob koncu izvajanja operacije Učinkovito upravljanje zaposlenih, v okviru katere smo uspešno zaključili projekt Vzpostavitev kompetenčnega modela v državni upravi, projekt Vzpostavitev informacijskega sistema za upravljanje in razvoj zaposlenih v državni upravi Informacijski sistem MUZA pa je v zaključni fazi.

 • Izvajanje okvirnih sporazumov pri skupnem javnem naročilu za nakup letalskih vozovnic

  Ministrstvo za javno upravo je 20. novembra 2023 izvedlo brezplačno usposabljanje »Izvajanje okvirnih sporazumov pri skupnem javnem naročilu za nakup letalskih vozovnic«.

 • Upravna enota Ruše v prenovljenih prostorih

  Po tem, ko se je Upravna enota Ruše pred dobrim mesecem preselila v prenovljene prostore na Mariborski cesti 31 v Rušah, je danes potekalo še slovesno uradno odprtje s kulturnim programom. Nove prostore sta svečano odprla minister za finance v funkciji ministra za javno upravo Klemen Boštjančič in načelnica Upravne enote Ruše mag. Barbara Šarh.

Dogodki

  do
preko spleta in
sejna soba Langusova 4, Ljubljana

S pomočjo usposabljanj do dviga kompetenc na področju javnega naročanja

Akademija javnega naročanja bo v mesecu decembru organizirala sklop usposabljanj s področja javnega naročanja, ki so namenjena dvigu kompetenc, specifičnih za izvedbo posamezne faze javnega naročila za posamezen profil delovnega mesta, in sicer za samostojnega izvajalca naročil manjših vrednosti in samostojnega izvajalca naročil večjih vrednosti.