Skoči do osrednje vsebine

JR za izbor dejavnosti razdeljevanja hrane in izvajanja spremljevalnih ukrepov - dodatno sofinanciranje zaradi povečanih potreb kot posledica naravne nesreče v okviru OP MPO

Rok za prijavo je potekel.

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti objavlja Javni razpis za izbor dejavnosti razdeljevanja hrane in izvajanja spremljevalnih ukrepov - dodatno sofinanciranje zaradi povečanih potreb kot posledica naravne nesreče v okviru Operativnega programa za hrano in/ali osnovno materialno pomoč iz Sklada za evropsko pomoč najbolj ogroženim.

Kontakt

Zainteresirani prijavitelji lahko na elektronski naslov mateja-maja.hrovat@gov.si do vključno 26. 9. 2023 zastavijo vprašanja v zvezi z javnim razpisom. Odgovori na pogosto zastavljena vprašanja bodo objavljeni na spletni strani www.gov.si najkasneje do 27. 9. 2023.

Vloge na razpis morajo, ne glede na način oddaje, prispeti na naslov Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti (sprejemna pisarna), Štukljeva cesta 44, 1000 Ljubljana, najkasneje do 29. 9. 2023 do 10.00.

Odpiranje vlog bo potekalo dne 2. 10. 2023 ob 9.00 v prostorih Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Štukljeva cesta 44, 1000 Ljubljana in bo javno.