Skoči do osrednje vsebine

Arhiv

Staro spletno mesto najdete v arhivu spletišč državne uprave.

Aktualno

 • Javni poziv za sofinanciranje programov mladinskega dela v letih 2020 in 2021

  Javni poziv je namenjen sofinanciranju programov mladinskega dela v letih 2020 in 2021, ki ga na podlagi Zakona o javnem interesu v mladinskem sektorju (Uradni list RS, št. 42/10; v nadaljevanju: ZJIMS) in cilji iz Resolucije o Nacionalnem programu za mladino 2013–2022 (Uradni list RS, št. 90/13), izvajajo organizacije v mladinskem sektorju.

 • Božično-novoletna poslanica Urada RS za mladino ob iztekajočem se letu 2019

  V iztekajočem letu 2019 se je v mladinskem sektorju veliko dogajalo, kar je za vse nas, ki tvorimo polje, na katerem raste in se razvija mladinsko delo, dobra novica. Na Uradu RS za mladino smo nadaljevali s številnimi projekti, ki so stalnica v našem delu, hkrati pa smo se nenehno prilagajali novim izzivom, ki so nas dohajali. Ponosni smo na to, da imamo oporo v številnih mladih posameznikih in organizacijah, ki tvorijo jedro tega ustvarjalnega procesa, v katerem nastaja toliko lepih in pozitivnih projektov, da se lahko v prazničnih dneh pomirjeni ustavimo in se veseli ozremo nazaj in naprej. Ko bodo dnevi praznovanja za nami, pa bomo lahko spočiti nadaljevali tam, kjer smo ostali ob koncu leta - kvaliteta mladinskega dela in participacija mladih ostajata naši prioriteti tudi v prihodnje.

 • V Bruslju novi sklepi Sveta ministrov, pristojnih za področje mladine, o digitalnem mladinskem delu ter o izobraževanju in usposabljanju mladinskih delavcev

  V okviru zasedanja Sveta ministrov, pristojnih za področje mladine, ki se v Bruslju odvija danes, so ministri sprejeli sklepe Sveta o digitalnem mladinskem delu ter sklepe Sveta o izobraževanju in usposabljanju mladinskih delavcev.

 • Mlad.si

  Osrednje informacijsko in komunikacijsko središče za mlade v Sloveniji.

 • Mladinski sektor v Sloveniji

  Področja, kjer poteka proces oblikovanja in uresničevanja mladinskih politik in mladinsko delo.

Iskalnik