Skoči do osrednje vsebine

Inšpektorat za notranje zadeve

 • Dežurna služba Ministrstva za notranje zadeve je od začetka volilnega molka, ki se je po kampanji za redne volitve poslank in poslancev v Državni zbor Republike Slovenije začel v petek opolnoči in do zaključka v nedeljo, 24. aprila 2022, do 19. ure, prejela 544 obvestil o domnevnih kršitvah volilnega molka.

 • Dežurna služba Ministrstva za notranje zadeve je od začetka volilnega molka, ki se je po kampanji za volitve poslancev v državni zbor začel danes opolnoči in se bo končal v nedeljo, 24. aprila 2022, ob 19. uri, danes do 19. ure prejela 214 obvestil o domnevnih kršitvah volilnega molka.

 • V soboto, 23. aprila 2022, od polnoči dalje se mora v skladu z Zakonom o volitvah v državni zbor končati volilna kampanja, povezana z glasovanjem na rednih volitvah poslank in poslancev v Državni zbor Republike Slovenije. Začel se bo volilni molk, ki bo trajal do nedelje, 24. aprila 2022, do 19. ure.

Aktualno

 • Selitev organa

  Inšpektorat za notranje zadeve se je s 30. 9. 2021 preselil.

 • Dežurna služba MNZ prejela 96 obvestil o domnevnih kršitvah volilnega molka

  Dežurna služba Ministrstva za notranje zadeve je od začetka volilnega molka, ki se je po kampanji za referendum o Zakonu o spremembah in dopolnitvah Zakona o vodah začel v soboto opolnoči in do zaključka v nedeljo ob 19. uri, prejela 96 obvestil o domnevnih kršitvah volilnega molka.

 • Danes do 19. ure smo prejeli 28 obvestil o domnevnih kršitvah volilnega molka

  Dežurna služba Ministrstva za notranje zadeve je od začetka volilnega molka, ki se je po kampanji za referendum o Zakonu o spremembah in dopolnitvah Zakona o vodah začel danes opolnoči in se bo končal v nedeljo, 11. julija 2021 ob 19. uri, danes do 19. ure, prejela 28 obvestil o domnevnih kršitvah volilnega molka.