Skoči do osrednje vsebine

IPE Info dan 2019

Generalni sekretariat Vlade RS na Gregorčičevi ulici 27, v Ljubljani (velika dvorana)
Predstavitev aktualnih razpisov Instrumenta za povezovanje Evrope (IPE) za področje prometa.

V zvezi z objavljenima razpisoma Instrumenta za povezovanje Evrope (CEF Transport MAP Call in CEF Transport Blending Facility), bo Ministrstvo za infrastrukturo v sodelovanju z Evropsko komisijo, Izvajalsko agencijo za inovacije in omrežja (INEA) organiziralo IPE INFO DAN 2019 za slovenske prijavitelje.

Na dogodku bosta predstavnika INEA podrobneje predstavila vsebino in prioritete obeh razpisov ter odgovarjala na vaša vprašanja v zvezi z razpisoma. MZI bo med drugim predstavil pomembne informacije, ki veljajo za pravočasno oddajo vlog prijaviteljev s sedežem v Republiki Sloveniji.

Dogodek bo organiziran v sredo, 11. decembra 2019, z začetkom ob 9. uri, v prostorih generalnega sekretariata Vlade RS na Gregorčičevi ulici 27, v Ljubljani (velika dvorana).

Vprašanja in bilateralni sestanki

V kolikor imate v zvezi z razpisoma kakršnokoli vprašanje, ki bi ga želeli nasloviti na INEA, nam lahko vprašanja posredujte v naprej, mi pa jih bomo posredovali na INEA. Z odgovori boste seznanjeni na dogodku.

Prav tako vas prosimo, da nas obvestite ali bi v zvezi z vašim projektnim predlogom želeli bilateralni sestanek z INEA na dan dogodka. Prosimo, da nas o tem obvestite najkasneje do 2. 12. 2019, hkrati pa posredujete tudi kratek opis projekta v zvezi s katerim bi želeli bilateralni sestanek s predstavnikoma INEA in zanj načrtujete oddajo prijave za sofinanciranje (kratka vsebina, prioriteta, predvidena višina upravičenih stroškov).