Skoči do osrednje vsebine

Strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence ustvarjalcev arhivskega gradiva s področja uprave – 25. in 26. november 2020

do
Spletna aplikacija Zoom
Arhiv 25. in 26. novembra 2020 prireja strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence najvišjih državnih organov, ministrstev, organov v sestavi ministrstev, uradov, služb, skladov in agencij Republike Slovenije. Zaradi epidemiološke slike bo usposabljanje potekalo v obliki spletnega izobraževanja z uporabo aplikacije Zoom.

Na podlagi 3. člena Pravilnika o strokovni usposobljenosti za delo z dokumentarnim gradivom arhiv prireja Strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence najvišjih državnih organov, ministrstev, organov v sestavi ministrstev, uradov, služb, skladov in agencij.

Termin strokovnega usposabljanja: 25. in 26. 11. 2020

Prijavnico za strokovno usposabljanje pošljite do vključno 23. 11. 2020 v fizični obliki na naslov arhiva ali po elektronski pošti na elektronski naslov glavne pisarne.

Prijavljeni kandidati bodo vabilo na usposabljanje oz. povezavo na zoom dogodek prejeli na e-poštni naslov, ki so ga navedli ob prijavi.

Program strokovnega usposabljanja

Preizkusi strokovne usposobljenosti kandidatov

Strokovno usposabljanje je priprava za opravljanje preizkusa strokovne usposobljenosti.

Termin preizkusa strokovne usposobljenosti bodo predvidoma januarja 2021. Kandidati bodo o točnem terminu in izvedbi preizkusa pisno obveščeni 15 dni prej.

V primeru slabe epidemiološke situacije bo tudi preizkus izveden s pomočjo aplikacije Zoom. 

Stroški usposabljanja in preizkusa strokovne usposobljenosti

Stroški usposabljanja in preizkusa strokovne usposobljenosti se poravnajo na podlagi računa, ki ga izstavimo po opravljeni storitvi in znašajo:

  • za strokovno usposabljanje 60 evrov (oproščeno DDV);
  • za preizkus strokovne usposobljenosti 50 evrov (oproščeno DDV).

Za dodatne informacije o usposabljanju se obrnite na: