Skoči do osrednje vsebine

Poklic, s katerim rasteš!

Pravosodni policist s svojim delom uresničuje poslanstvo Uprave za izvrševanje kazenskih sankcij: skrbi za izvrševanje kazenskih sankcij in pripora s ciljem zagotavljati za družbo, zaprte osebe in za zaposlene varne zapore, ki zaprtim osebam zagotavljajo možnost resocializacije.

Delo pravosodnega policista je dinamično in vključuje predvsem skrb za varnost, red ter disciplino v varovanih objektih - zaporih. 

Pravosodni policist ali policistka lahko posameznik postane tudi brez predhodnih delovnih izkušenj, saj usposabljanje in strokovni izpit opravi v začetnem obdobju delovnega razmerja.

Povabilo

Uprava za izvrševanje kazenskih sankcij vabi vse zainteresirane kandidate, da se udeležijo predstavitve poklica na enem izmed dogodkov in se prijavijo na prosto delovno mesto.

Postani pravosodni policist

Predstavitev na treh kariernih sejmih

 
Cankarjev dom v Ljubljani

Karierni sejem v Ljubljani

Uprava RS za izvrševanje kazenskih sankcij se bo 7. 11. 2019 udeležila kariernega sejma v Cankarjevem domu v Ljubljani.

 
Gledališče Koper

Karierni sejem v Kopru

Uprava RS za izvrševanje kazenskih sankcij se bo 28. 11. 2019 udeležila kariernega sejma v Kopru, na katerem bomo predstavljali poklic pravosodni policist. Nagovoriti želimo predvsem kandidate za zaposlitev v Zavodu za prestajanje kazni zapora Koper in Oddelku Nova Gorica.

 
Športna dvorana Kočevje, Cesta na stadion 7, 1330 Kočevje

Karierni sejem v Kočevju

Uprava RS za izvrševanje kazenskih sankcij se bo 28. 11. 2019 udeležila Kariernega sejma in Festivala poklicev v Kočevju. Na dogodku bomo predstavljali poklic pravosodni policist.

Informativni dan

 
Zavod za prestajanje kazni zapora Dob pri Mirni

Informativni dan: predstavitev poklica pravosodni policist

V Zavodu za prestajanje kazni zapora Dob pri Mirni 26. novembra 2019 organiziramo informativni dan, na katerem vam bomo predstavili poklic pravosodni policist.