Skoči do osrednje vsebine

Uprava za izvrševanje kazenskih sankcij

Arhiv

Staro spletno mesto najdete v arhivu spletišč državne uprave.

 • Uprava RS za izvrševanje kazenskih sankcij se je danes, 7. novembra 2019, udeležila kariernega sejma v Cankarjevem domu v Ljubljani. Glavni namen udeležbe na dogodku je bil predstavitev poklica pravosodni policist, s čimer želimo povečati prepoznavnost tega poklica ter nagovoriti kandidate za zaposlitev v zaporskem sistemu.

 • Na Generalnem uradu Uprave RS za izvrševanje kazenskih sankcij je danes, 23. oktobra 2019, potekala svečana prisega in podelitev uradnih izkaznic skupini novosprejetih pravosodnih policistov, ki so uspešno zaključili centralno usposabljanje in opravili zaključni preizkus znanja.

 • V. d. generalnega direktorja mag. Bojan Majcen je sprejel povabilo prof. dr. Gorazda Meška s Fakultete za varnostne vede za predavanje študentom 1. letnika magistrskega programa Varstvoslovje. V sklopu predmeta Kriminologija in kriminalitetna politika je v torek, 22. oktobra 2019, študentom predstavil Upravo RS za izvrševanje kazenskih sankcij.

Aktualno

 • Svečana prisega treh novosprejetih pravosodnih policistov

  Na Generalnem uradu je danes, 14. novembra 2019, potekala svečana prisega treh novosprejetih pravosodnih policistov, ki so uspešno opravili predpisano usposabljanje in zahtevane izpite. Pravosodni policistki in policist bodo svoje delo opravljali v Zavodu za prestajanje kazni zapora Ig.

 • ZPKZ Dob - usposabljanje za NPK viličarist

  Zavod za prestajanje kazni zapora Dob je v sklopu izobraževanja, ki ga v okviru operacije "Razvoj delovnih kompetenc zaprtih oseb" sofinancirata Evropska unija in Republika Slovenija, izvedel usposabljanje za pridobitev Nacionalne poklicne kvalifikacije viličarist in izvedbo certificiranja NPK.

 • ZPKZ Dob - srečanje polodprtega in odprtih oddelkov

  V Polodprtem oddelku Slovenska vas smo 22. oktobra 2019 organizirali tradicionalno srečanje z odprtimi oddelki, ki so se ga udeležili predstavniki iz Odprtega oddelka Rogoza in Ig.

Dogodki

 • Zbiranje knjig za knjižnice zavodov za prestajanje kazni zapora

  Na pobudo slovenskega pisatelja, scenarista, publicista, prevajalca in grafičnega oblikovalca Žige Valetiča, ki je v Zavodu za prestajanje mladoletniškega zapora in kazni zapora Celje vodil projekt »Vključujemo in aktiviramo!«, se bo od 11. do 16. novembra 2019 izvajala akcija zbiranja knjig za zaporske knjižnice. Zbiranje knjig bo potekalo na treh lokacijah po Sloveniji.

  Celje - Ljudska Univerza Celje, Cankarjeva ulica 1
  Ljubljana - sedež Javnega gospodarskega zavoda Rinka, PE Ljubljana, Povšetova 5
  Maribor - Bukvarne Ciproš, Ob železnici 16
 • Informativni dan: predstavitev poklica pravosodni policist

  Spoštovani,

  v Zavodu za prestajanje kazni zapora Dob pri Mirni 26. novembra 2019 organiziramo informativni dan, na katerem vam bomo predstavili poklic pravosodni policist.

  Zavod za prestajanje kazni zapora Dob pri Mirni
 • Karierni sejem v Kopru

  Gledališče Koper
Iskalnik