Skoči do osrednje vsebine

Uprava za izvrševanje kazenskih sankcij

Arhiv

Staro spletno mesto najdete v arhivu spletišč državne uprave.

 • Minister za javno upravo Rudi Medved je skupaj z državno sekretarko Mojco Ramšak Pešec in generalnim direktorjem Direktorata za javni sektor Petrom Pogačarjem podelil priznanja uporabnikom modela kakovosti CAF v letu 2019.

 • V torek, 14. januarja 2020, smo na Upravi RS za izvrševanje kazenskih sankcij skupaj s Skupnostjo centrov za socialno delo organizirali delovno srečanje, namenjeno izmenjavi konkretnih informacij in izkušenj na področju obravnave storilcev nasilja in s posebnim poudarkom na obravnavi žrtev. Srečanja so se udeležili socialni in strokovni delavci, zaposleni v zaporih in na centrih za socialno delo, potekalo je v prostorih Ministrstva za kulturo.

 • Uprava RS za izvrševanje kazenskih sankcij je v mesecu novembru 2019 v uporabo prevzela 16 novih službenih vozil, od tega 9 večjih kombiniranih specialnih vozil Ford Tourneo Custom in 7 manjših kombiniranih specialnih vozil Citroen Berlingo.

Aktualno

 • Šahovski turnir v ZPKZ Maribor

  V Zavodu za prestajanje kazni zapora Maribor smo v sklopu predprazničnega dogajanja 23. decembra 2019 izvedli šahovsko prireditev, namenjeno prostočasnim aktivnostim zaprtih oseb.

 • ZPKZ Dob gostil monokomedijo

  V Zavodu za prestajanje kazni zapora Dob pri Mirni smo v predprazničnem času - v četrtek, 19. decembra 2019, gostili Aleksandra Rajakovića, ki je za obsojence uprizoril monokomedijo Čefurji raus!.

 • Prednovoletna čajanka v ZPKZ Dob, Polodprti oddelek Slovenska vas

  V Zavodu za prestajanje kazni zapora Dob pri Mirni smo na Polodprtem oddelku Slovenska vas 17. decembra 2019 izvedli tradicionalno prednovoletno čajanko.

Dogodki

Iskalnik