Skoči do osrednje vsebine

Uprava za izvrševanje kazenskih sankcij

 • Uprava RS za izvrševanje kazenskih sankcij se danes udeležuje kariernega sejma MojeDelo.com v Cankarjevem domu v Ljubljani. Na dogodku predstavljamo poklic pravosodni policist.

 • Generalni direktor Uprave RS za izvrševanje kazenskih sankcij mag. Bojan Majcen je v dneh med 13. in 15. oktobrom 2021 gostil generalne direktorje zaporskih uprav Srednje Evrope - Middle Europe Corrections Roundtable (MECR).

 • Danes sta pred generalnim direktorjem Uprave RS za izvrševanje kazenskih sankcij mag. Bojanom Majcnom zaprisegla dva novosprejeta pravosodna policista, ki bosta delo opravljala v Zavodu za prestajanje kazni zapora Maribor.

Aktualno

 • Nogometna tekma v koprskem zaporu

  V Zavodu za prestajanje kazni zapora Koper smo 18. oktobra 2021 organizirali nogometno tekmo.

 • Sodelovanje Uprave za izvrševanje kazenskih sankcij na 5. Dnevu nacionalne varnosti

  Inštitut za varnostno kulturo je v sodelovanju s Fakulteto za varnostne vede Univerze v Mariboru in Fakulteto za družbene vede Univerze v Ljubljani, organiziral 5. Dan nacionalne varnosti 2021. Na dogodku smo s prispevkom sodelovali tudi v Upravi RS za izvrševanje kazenskih sankcij.

 • Skupno usposabljanje UPRO in URSIKS na temo preprečevanja radikalizacije

  Uprava za probacijo (UPRO) je v sodelovanju z Upravo RS za izvrševanje kazenskih sankcij (URSIKS) organizirala po meri prilagojeno osnovno usposabljanje na temo preprečevanja radikalizacije, ki so se ga udeležili sodelavci probacijskega in zaporskega sistema. Dogodek, ki je bil izveden v sodelovanju s strokovnjaki policije, je potekal prejšnji teden v Ljubljani.