Skoči do osrednje vsebine

Uprava za izvrševanje kazenskih sankcij

 • Minister za pravosodje Marjan Dikaučič je skupaj z generalnim direktorjem Uprave za izvrševanje kazenskih sankcij mag. Bojanom Majcnom na slovesnosti ob dnevu uprave, ki je potekala danes na Brdu pri Kranju, podelil priznanja na področju izvrševanja kazenskih sankcij.

 • Pred ministrom za pravosodje Marjanom Dikaučičem in generalnim direktorjem mag. Bojanom Majcnom je danes priseglo osem pravosodnih policistov, ki so opravili vse obveznosti v sklopu programa usposabljanja.

 • Danes je pred generalnim direktorjem mag. Bojanom Majcnom svečano prisegel pravosodni policist, ki bo delo opravljal v Zavodu za prestajanje mladoletniškega zapora in kazni zapora Celje.

Aktualno

 • Predstavitev poklica pravosodni policist na Zaposlitvenem sejmu v Ljubljani

  Zaposleni iz Zavoda za prestajanje kazni zapora Ljubljana smo se 12. maja 2022 udeležili zaposlitvenega sejma v Ljubljani, ki je potekal v organizaciji Zavoda RS za zaposlovanje (ZRSZ).

 • V mariborskem zaporu smo obeležili svetovni dan knjige

  V Zavodu za prestajanje kazni zapora Maribor smo 4. maja 2022 obeležili svetovni dan knjige, kot že več let zapovrstjo. S tem se pridružujemo poslanstvu prostovoljnega projekta Noč knjige, ki preko najrazličnejših kulturnih dogodkov promovira branje in knjigo v vseh plasteh družbe – tudi v zaporih.

 • Aktivnosti v koprskem, celjskem in mariborskem zaporu

  V Zavodu za prestajanje kazni zapora Koper, Zavodu za prestajanje mladoletniškega zapora in kazni zapora Celje ter Zavodu za prestajanje kazni zapora Maribor smo v spomladanskem času organizirali različne aktivnosti za zaprte osebe, ki jih pripravljajo na vključevanje v družbo po prestani kazni in spodbujajo k aktivnemu preživljanju časa med prestajanjem kazni.