Skoči do osrednje vsebine

Uprava za izvrševanje kazenskih sankcij

 • Uprava RS za izvrševanje kazenskih sankcij je v sodelovanju z Društvom Urbani čebelar v lanskem letu pristopila k pilotnemu projektu Medena celica - čebelarjenje z zaprtimi osebami, ki so ga danes podrobneje predstavili: Gorazd Trušnovec, predsednik društva in čebelar-mentor; Hermina Androjna, vodja Odprtega oddelka Ig; zaprte osebe, aktivno vključene v projekt ter prof. dr. Jasna Hrovatin, metorica s Fakultete za dizajn.

 • Minister Marjan Dikaučič je v torek, 14. septembra 2021, v sklopu regijskega obiska Vlade RS obiskal Zavod za prestajanje mladoletniškega zapora in kazni zapora Celje, kjer sta ga skupaj s sodelavci sprejela generalni direktor Uprave RS za izvrševanje kazenskih sankcij mag. Bojan Majcen in direktor zavoda Tomaž Bračko.

 • Uprava RS za izvrševanje kazenskih sankcij se danes udeležuje Festivala poklicev v Kočevju, na katerem predstavljamo poklic pravosodni policist.

Aktualno

 • V zaporu Koper odprtje premične zbirke novih knjig

  V Zavodu za prestajanje kazni zapora Koper je v sredo, 15. septembra 2021, potekal kulturni dogodek ob odprtju premične zbirke doniranih knjig Osrednje knjižnice Srečka Vilhar Koper. Na predaji več kot 300 novih knjig sta sodelovala direktorja obeh institucij – Danijela Devčić in David Runco ter zaprte osebe.

 • Podelitev spričeval v zavodu Dob

  V Zavodu za prestajanje kazni zapora Dob pri Mirni je v torek, 14. septembra 2021, potekala razglasitev rezultatov zaključnih izpitov in poklicne mature ter podelitev spričeval.

 • Minister Marjan Dikaučič obiskal Oddelek Nova Gorica

  Minister je v sredo, 8. septembra 2021, v sklopu regijskega obiska Vlade RS obiskal tudi Zavod za prestajanje kazni zapora Koper, Oddelek Nova Gorica, kjer se je srečal z generalnim direktorjem Uprave RS za izvrševanje kazenskih sankcij mag. Bojanom Majcnom ter vodstvom koprskega zavoda in oddelka.