Skoči do osrednje vsebine

Uprava za izvrševanje kazenskih sankcij

Arhiv

Staro spletno mesto najdete v arhivu spletišč državne uprave.

 • Uprava RS za izvrševanje kazenskih sankcij je v mesecu novembru 2019 v uporabo prevzela 16 novih službenih vozil, od tega 9 večjih kombiniranih specialnih vozil Ford Tourneo Custom in 7 manjših kombiniranih specialnih vozil Citroen Berlingo.

 • V sklopu promocije poklica pravosodni policist smo na Upravi RS za izvrševanje kazenskih sankcij v mesecu novembru na več različnih dogodkih organizirali prestavitve poklica.

 • Uprava RS za izvrševanje kazenskih sankcij je v mesecu novembru v sklopu predstavitve poklica pravosodni policist izvedla tudi aktivnost radijske promocije. Končni rezultat aktivnosti je posnet video, v katerem je podrobneje predstavljeno usposabljanje in delo pravosodnega policista.

Aktualno

 • ZPKZ Maribor aktivno sodeloval na Živi knjižnici Maribor

  Zavod za prestajanje kazni zapora Maribor je tudi letos aktivno sodeloval na Živi knjižnici Maribor, ki je v organizaciji Mladinskega kulturnega centra Maribor potekala 4. decembra 2019. To je že četrto leto, odkar so zaprte osebe iz mariborskih zaporov žive knjige na tem dogodku.

 • Ministrica za pravosodje na delovnem obisku v Celju

  Ministrica za pravosodje se je na sedežu zunanjega oddelka Državnega tožilstva v Celju srečala z vodjo oddelka, višjim državnim tožilcem Ivanom Žaberlom in vodjo zunanjega oddelka v Velenju, okrožnim državnim tožilcem Darkom Oprešnikom. Spregovorili so o prostorski problematiki in težavah z arhivom.

 • Svečana prisega treh novosprejetih pravosodnih policistov

  Na Generalnem uradu je danes, 14. novembra 2019, potekala svečana prisega treh novosprejetih pravosodnih policistov, ki so uspešno opravili predpisano usposabljanje in zahtevane izpite. Pravosodni policistki in policist bodo svoje delo opravljali v Zavodu za prestajanje kazni zapora Ig.

Iskalnik