Skoči do osrednje vsebine

Javno posvetovanje v mednarodni strateški presoji transnacionalnega programa sodelovanja Interreg Mediterranean 2021-2027.

Rok za prijavo je potekel.

Ministrstvo za okolje in prostor v sodelovanju s Službo Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko vabi javnost k sodelovanju v javni razpravi v postopku mednarodne strateške presoje transnacionalnega programa sodelovanja Interreg Mediterranean 2021-2027. V programu sodeluje štirinajst (14) držav severnega Sredozemlja, nekatere v celoti, nekatere na delu svojega ozemlja (67 regij NUTS 2): Francija, Italija, Portugalska, Bolgarija, Hrvaška, Ciper, Grčija, Malta, Slovenija, Albanija, Bosna-Hercegovina, Črna gora, Severna Makedonija, Španija.

Dokumenti so pripravljeni v angleškem in francoskem jeziku. Zaradi obsežnosti gradiva je v slovenščino preveden le poljudni povzetek okoljskega poročila.

Vabljeni ste, da podate svoje pripombe na okoljsko poročilo in na upoštevanje okoljskih zahtev v omenjenem programu. V ta namen vas prosimo, da izpolnite priloženi obrazec in ga posredujete najkasneje do konca meseca maja na naslov: gp.mop@gov.si z oznako: Interreg EURO-MED.