Skoči do osrednje vsebine

Javni razpis za sofinanciranje organizacij civilne družbe v Republiki Sloveniji, katerih osnovna dejavnost je namenjena slovenski narodni skupnosti zunaj Republike Slovenije za obdobje 2021–2023

Rok za prijavo je potekel.

Urad Vlade Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu, objavlja Javni razpis za sofinanciranje organizacij civilne družbe v Republiki Sloveniji, katerih osnovna dejavnost je namenjena slovenski narodni skupnosti zunaj Republike Slovenije za obdobje 2021–2023.


Namen javnega razpisa za sofinanciranje organizacij civilne družbe v Republiki Sloveniji, katerih osnovna dejavnost je namenjena slovenski narodni skupnosti zunaj Republike Slovenije, za obdobje 2021–2023 (v nadaljevanju: javni razpis) je financiranje rednega delovanja organizacij civilne družbe v Republiki Sloveniji, katerih osnovna dejavnost je namenjena slovenski narodni skupnosti zunaj Republike Slovenije – vsestransko spodbujanje dejavnosti Slovencev, ki živijo zunaj Republike Slovenije, in njihovo povezovanje z Republiko Slovenijo.

Besedilo javnega razpisa

Razpisna dokumentacija

Rezultati razpisa

 Javni razpis je najavljen v Uradnem listu RS z dne 30. 10. 2020.

Kontakt

Vsa dodatna pojasnila in informacije dobite na Uradu Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu vsak dan med 9. in 14. uro, tel. številko 01 230 80 01 oziroma po elektronski pošti na naslovu urad.slovenci@gov.si.