Skoči do osrednje vsebine

Obvestilo Ministrstva za zunanje in evropske zadeve

Zaradi še vedno prisotne možnosti okužbe z virusom COVID-19 slovenskim državljanom svetujemo, da pri načrtovanju poti v tujino spremljajo širjenje virusa in njegove prisotnosti na območju načrtovane poti ter preverijo pogoje vstopa v ciljno državo ter upoštevajo odločitve tamkajšnjih oblasti. Slovenskim državljanom, ki se vračajo v domovino, priporočamo upoštevanje priporočil Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ).

Veleposlaništvo Republike Slovenije v Tel Avivu je bilo odprto 1. avgusta 1994 in je pristojno za območje Države Izrael.

Veleposlaništvo ima prostore v stolpnici Top Tower na Dizengoff Street 50 v Tel Avivu. V stavbo nakupovalnega centra Dizengoff Mall vstopite skozi vhod številka 3. Ob vhodu je kmalu na desni strani hodnik k dvigalom. Dvigala so dvojna, prva peljejo do recepcije v 10. nadstropju, druga pa iz recepcije do vrha stolpnice. Veleposlaništvo je v 19. nadstropju stolpnice.

Veleposlanica

Diplomati

Strokovno-tehnično osebje

Ostala predstavništva

Podatki o ostalih slovenskih predstavništvih v državah akreditacije in predstavništvih držav akreditacije so dostopni na straneh:

Za sodelovanje s Palestinskimi oblastmi je pristojen: