Skoči do osrednje vsebine

Z novim seminarjem krepimo sodelovanje z Medameriško razvojno banko

Potem ko smo na Ministrstvu za finance v sodelovanju s partnerskima institucijama in Medameriško razvojno banko (angleško Inter-American Development Bank – IDB) januarja uspešno izvedli seminar o poslovnih priložnostih v državah Latinske Amerike in na Karibih, tokrat organiziramo spletni seminar s predstavitvijo platforme in mobilne aplikacije za lažji in uspešnejši preboj na ta trg.

Zainteresirana podjetja vabimo na spletni seminar, na katerem bodo strokovnjaki IDB predstavili platformo za povezovanje kupcev in ponudnikov v Latinski Ameriki in na Karibih Povežimo Ameriko - ConnectAmericas (v angleščini) ter mobilno aplikacijo za povečanje transparentnosti infrastrukturnih razpisov IDB in olajšanje povezav z lokalnimi partnerji Gradimo Ameriko - Build the Americas (v angleščini).

Spletni seminar bo potekal 21. februarja 2023 ob 13.30 prek programa MS Teams. Prijave zbiramo do 17. februarja 2023 na elektronskem naslovu barbara.knapic@gov.si. Seminar je brezplačen, število udeležencev pa ni omejeno.

Več informacij o januarskem seminarju o poslovnih priložnostih za slovenska podjetja v državah Latinske Amerike in na Karibih