Skoči do osrednje vsebine

Vlada Republike Slovenije na obisku v Osrednjeslovenski statistični regiji – južni del

Vlada Republike Slovenije se bo v petek, 1. aprila 2022, mudila na delovnem obisku v Osrednjeslovenski statistični regiji, v njenem južnem delu. Vlada bo tako obiskala občine Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Logatec, Log - Dragomer, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Velike Lašče in Vrhnika.

Člani vlade se bodo najprej sestali na delovnem posvetu, ki se bo pričel ob 9.30 uri, v Družbenem domu Grosuplje (Taborska cesta 1, Grosuplje). Po delovnem posvetu bodo sledili ločeni programi predsednika vlade Janeza Janše ter ministric in ministrov. V okviru obiska se bodo predsednik vlade in ministri ter ministrice srečali s predstavniki podjetij, zavodov, občin in drugih deležnikov v regiji. Regijski obisk se bo zaključil na javni tribuni o razvoju Osrednjeslovenske statistične regije, ki se bo pričela ob 18. uri in bo potekala v Cankarjevem domu Vrhnika (Tržaška cesta 25, Vrhnika).

Zaključno srečanje bo odprto za medije. Prenos zaključnega srečanja bo mogoče spremljati v neposrednem prenosu na spletnem mestu in na vladnih družbenih omrežjih Facebook in Twitter.

Fotografije z vladnega obiska bodo dostopne na vladnem Flickr računu in so ob navedbi avtorja na voljo za uporabo.