Skoči do osrednje vsebine

Vlada Republike Slovenije bo obiskala Goriško regijo

V sredo, 8. septembra 2021, bo Vlada Republike Slovenije na obisku v Goriški regiji.

Člani vlade se bodo najprej sestali na delovnem posvetu, ki se bo pričel ob 9.30 uri v hotelu Dvorec v Tolminu (Mestni trg 3, Tolmin), sledili bodo ločeni programi predsednika vlade ter ministric in ministrov. V okviru obiska se bodo predsednik vlade in ministri ter ministrice srečali s predstavniki podjetij, zavodov, občin in drugih deležnikov v regiji. Regijski obisk se bo zaključil na javni tribuni o razvoju in perspektivah Goriške regije. Javna tribuna se bo pričela ob 19. uri in bo potekala v Slovenskem narodnem gledališču Nova Gorica (Trg Edvarda Kardelja 5, Nova Gorica). Zaključno srečanje bo odprto za medije.

Predstavnike medijev, ki boste spremljali program obiska in ki se nameravate udeležiti zaključnega dogodka, naprošamo, da na e-naslov: info.ukom@gov.si sporočite svoje podatke (ime in priimek, ime medija ter kontaktno telefonsko številko), najkasneje do torka, 7. septembra, do 16. ure.

Ob tem prosimo tudi, da se ob obisku posamezne lokacije držite preventivnih priporočil NIJZ za preprečevanje okužb s COVID-19 (uporaba maske, razkuževanje rok in varnostna razdalja).