Skoči do osrednje vsebine

Koronavirus (SARS-CoV-2)

Aktualne informacije in navodila najdete na strani Koronavirus (SARS-CoV-2).

Se želite cepiti proti covid-19? Prijavite se!

Na pametne telefone si namestimo aplikacijo #OstaniZdrav, ki nam sporoči, ali smo bili v stiku z okuženo osebo.

Nosimo zaščitno masko, redno si umivajmo in razkužujmo roke, poskrbimo za pravilno higieno kašlja ter ohranimo medosebno razdaljo dveh metrov.

Služba zagotavlja javno delovanje ministrstva z obveščanjem javnosti o dogodkih in projektih ter s pripravo odgovorov na vprašanja množičnih medijev in državljanov. Pripravlja in objavlja vsebine o delu ministrstva na vladni spletni strani ter v družbenih omrežjih, pripravlja in izdaja informativno vojaškostrokovno revijo SV. Je koordinator založniške dejavnosti ministrstva, lektorira vojaškostrokovno literaturo in uradovalna besedila, pripravlja gradiva za tisk ter organizira tiskanje gradiv. Skrbi za pripravo predstavitvenih in učnih filmov ter videogradiv. Je samostojna organizacijska enota, neposredno podrejena ministru za obrambo.

  • Revija SV

    Revija SV je mesečno interno glasilo, ki ga izdaja Ministrstvo za obrambo.

  • Digitalna knjižnica

    Digitalna knjižnica Ministrstva za obrambo je enotna vstopna točka za dostop do elektronskih informacijskih virov, ki nastajajo na ministrstvu ali se jih kupuje za potrebe izobraževanja, usposabljanja, znanstvenoraziskovalne in strokovne potrebe na ministrstvu.