Skoči do osrednje vsebine

V Službi za odnose z javnostmi zagotavljamo pravočasno in celovito obveščanje o delu in novostih, ki izhajajo iz delovnih nalog ministrstva. Objavljamo sporočila za javnost, novice, napovedi dogodkov in druge informacije, namenjene različnim vrstam javnosti. Pripravljamo tudi notranje glasilo Ministrstva za notranje zadeve in Policije, revijo Varnost.

Svetovalke za odnose z javnostmi

Pravila komentiranja na družbenih omrežjih Ministrstva za notranje zadeve

Namen objav Ministrstva za notranje zadeve na družbenih omrežjih je obveščanje prebivalcev o našem delu in odločitvah, pri čemer želimo spodbuditi tudi konstruktivni dialog z njimi.

Trudili se bomo odgovoriti na vaša vprašanja in komentarje v razumnem času, a ne moremo zagotoviti, da bo vsak komentar deležen odziva.

Želimo, da so strani ministrstva na družbenih omrežjih prostor sodelovanja državljanov ne glede na njihova prepričanja in osebne okoliščine. Za spodbujanje ustvarjalne in konstruktivne razprave ter izmenjave mnenj, v kateri se nihče ne bo počutil izključenega oziroma osebno prizadetega, vas prosimo, da se izogibate objavi poniževalnih ali žaljivih vsebin ter spodbujanju kakršne koli oblike nestrpnosti ali diskriminacije.

Prosimo, da ne objavljajte vsebin, ki pomenijo kratenje avtorskih pravic ali vključujejo oglasno sporočilo, in ne objavljajte velikega števila ponavljajočih se oziroma nesmiselnih objav v zelo kratkem času (spam).

Pridržujemo si pravico brisanja objav in blokiranja uporabnikov, ki bodo vztrajno kršili postavljena pravila.

Skrbnik strani Ministrstva za notranje zadeve na družbenih omrežjih Facebook in Twitter je Služba za odnose z javnostmi.