Skoči do osrednje vsebine

Koronavirus (SARS-CoV-2)

Aktualne informacije in navodila najdete na strani Koronavirus (SARS-CoV-2).

Na pametne telefone si namestimo aplikacijo #OstaniZdrav, ki nam sporoči, ali smo bili v stiku z okuženo osebo.

Nosimo zaščitno masko, redno si umivajmo in razkužujmo roke, poskrbimo za pravilno higieno kašlja ter ohranimo medosebno razdaljo dveh metrov.

Klicni center Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano

Ministrstvo je zaradi nujnih ukrepov vezanih na zajezitev okužb s covid-19 vzpostavilo kontaktno točko – dežurno telefonsko številko in elektronski naslov, preko katerih bodo naši sodelavci poskušali pomagati s pojasnili javnosti in podjetjem s področja resorja ministrstva.

Klicni center je dosegljiv na telefonsko številko 040 390 016, med 8. in 16. uro. Pisna vprašanja pa je mogoče poslati na elektronski naslov: cz.mkgp@gov.si.

V službi skrbimo za pripravo in spreminjanje programskih dokumentov skupne kmetijske politike (SKP), upravljanje Programa razvoja podeželja (PRP) 2014-2020 in strateškega načrta SKP. Pristojni smo za spremljanje izvajanja ukrepov na Agenciji RS za kmetijske trge in razvoj podeželje ter podporo nosilcem ukrepov.

Med našimi nalogami so še izvajanje tehnične pomoči, upravljanje in delovanje nacionalne mreže ter obveščanje javnosti in informiranje strank o PRP in strateškem načrtu.

Pristojni smo za koordinacijo vrednotenja PRP 2014-2020 in strateškega načrta SKP, spremljanje revizij ter finančno upravljanje in spremljanje PRP in strateškega načrta.

 

 

Iskalnik