Skoči do osrednje vsebine

Koronavirus (SARS-CoV-2)

Aktualne informacije in navodila najdete na strani Koronavirus (SARS-CoV-2).

Se želite cepiti proti covid-19? Prijavite se!

Na pametne telefone si namestimo aplikacijo #OstaniZdrav, ki nam sporoči, ali smo bili v stiku z okuženo osebo.

Nosimo zaščitno masko, redno si umivajmo in razkužujmo roke, poskrbimo za pravilno higieno kašlja ter ohranimo medosebno razdaljo dveh metrov.

Na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo zagotavljamo podporo nadaljnji krepitvi mednarodne konkurenčnosti slovenskih podjetij in spreminjanju sestave slovenskega gospodarstva tako, da je čim bolj prilagojena zahtevam svetovnega gospodarstva. Z različnimi ukrepi zagotavljamo čim bolj stabilno, predvidljivo in konkurenčno gospodarsko okolje za rast in razvoj slovenskih podjetij na slovenskem in tujih trgih. Delujemo na področjih internacionalizacije, podjetništva, tehnološkega razvoja, turizma, notranjega trga, regionalnega razvoja in lesarstva. V okviru ministrstva delujejo tudi organi v sestavi, ki izvajajo naloge na področjih intelektualne lastnine, tržne inšpekcije in meroslovja, ter izvajalske ustanove, ki se podrobneje ukvarjajo z izvajanjem naših ukrepov. 

Vodstvo

Organizacijske enote ministrstva

Organi v sestavi ministrstva

Seznam pooblaščenih uradnih oseb

  • Seznam pooblaščenih uradnih oseb ministrstva

    Seznam pooblaščenih oseb na Ministrstvu za gospodarski razvoj tehnologijo za upravne postopke na I. in II. stopnji ter za prekrškovne postopke.
    Seznami in evidence | Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo

Poročila o rešenih zadevah s področja informacij javnega značaja