Skoči do osrednje vsebine

Dogodki Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo

 • Konferenca Prihodnost industrije in internacionalizacije

  Letošnja konferenca Prihodnost industrije in internacionalizacije bo združila 3. Nacionalno konferenco o internacionalizaciji slovenskega gospodarstva in 2. konferenco Industrija prihodnosti. Dogodek, temelječ na priložnostih razvoja in uspešne umestitve na globalnih trgih, se bo odvijal 21. septembra 2020.

  Kongresni center Brdo pri Kranju.
 • Predstavitev novih priložnosti za podjetja in institucije pri sodelovanju z Evropsko vesoljsko agencijo (ESA)

  Prihodnji teden bo zaznamoval obisk predstavnikov Evropske vesoljske agencije (ESA). Članstvo Slovenije v agenciji ESA od leta 2016 našim podjetjem odpira nove priložnosti, njihovim proizvodom pa daje zagotovilo kakovosti in referenco na tujih trgih.

 • Dogodek "Meritve danes in jutri" bo potekal online znotraj 39. mednarodne konference o razvoju organizacijskih znanosti 24. septembra 2020

  Z digitalno transformacijo postajajo meritve še pomembnejše, zato je njihov razvoj ključen za učinkovite inovativne proizvode. V okviru dogodka »Meritve danes in jutri« bomo s strokovnjaki iz različnih področij poizkusili soočiti odločevalce, ki uporabljajo rezultate meritev, in izvajalce meritev, da dobimo odgovore na ključna vprašanja: kako zagotoviti ustrezna merila in njihovo sledljivost, kako upoštevati merilno negotovost pri odločanju o skladnosti, kakšne kompleksne meritve uporabiti za avtomatizacijo proizvodnje, kakšne novosti se nam obetajo v prihodnje in kako zagotoviti ustrezno usposobljen kader.

  Online
 • Virtualni dogodek mreženja za tematske razpise Obzorje 2020 - Evropski zeleni dogovor

  Na brezplačnem virtualnem dogodku za razpise Obzorje 2020 - Evropski zeleni dogovor (European Green Deal Call) bodo predstavljene vsebine posameznih razpisov, pričakovanja Evropske komisije, hkrati pa bo dogodek ponudil edinstveno mednarodno izkušnjo mreženja za oblikovanje zmagovalnih partnerstev.

  virtualno / Dublin, Irska
Iskalnik