Skoči do osrednje vsebine

Strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence ustvarjalcev s področja uprave - 22. in 23. 11. 2022

do
Spletni dogodek
Arhiv 22. in 23. 11. 2022 prireja strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence najvišjih državnih organov, ministrstev, organov v sestavi ministrstev, uradov, služb, skladov, agencij Republike Slovenije. Usposabljanje bo potekalo v obliki spletnega izobraževanja z uporabo aplikacije Zoom.

Na podlagi 3. člena Pravilnika o strokovni usposobljenosti za delo z dokumentarnim gradivom arhiv prireja Strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence najvišjih državnih organov, ministrstev, organov v sestavi ministrstev, uradov, služb, skladov, agencij Republike Slovenije.

Termin strokovnega usposabljanja: 22. in 23. november 2022.

Prijavnico za strokovno usposabljanje pošljite do vključno 15. novembra 2022 v fizični obliki na naslov arhiva ali po elektronski pošti na elektronski naslov glavne pisarne.

Prijavljeni kandidati bodo vabilo na usposabljanje oz. povezavo na Zoom dogodek prejeli na e-poštni naslov, naveden ob prijavi. V okolju Zoom je nujno preveriti, da je udeleženec prijavljen s svojim imenom in priimkom ter navedbo organizacije, v kateri je zaposlen.

Preizkusi strokovne usposobljenosti kandidatov:

Strokovno usposabljanje je priprava za opravljanje preizkusa strokovne usposobljenosti za delo z dokumentarnim gradivom.

Termin preizkusa strokovne usposobljenosti bo predvidoma 11. 1. 2023. Ob večjem številu prijav bo preizkus potekal tudi 12. 1. 2023. Kandidati bodo o točnem terminu in izvedbi preizkusa pisno obveščeni 15 dni prej na e-poštni naslov, naveden ob prijavi. Prijavite se do 22. 12. 2022.  Prijavnici priložite potrdilo o izobrazbi.

Predvidoma bo preizkus izveden v okolju Zoom.